Rutinvizsgán valóban szó szerint kell tudni a műszaki ismereteket?
Figyelt kérdés
Kaptam egy lapot, amit állítólag szó szerint kellene megtanulni a rutinvizsgára. És állítólag még tetszés szerinti sorrendben sem szabad mondani a dolgokat (pl. gumiabroncs ellenőrzés, kormány ellenőrzés, világítóberendezések, fékrendszer ilyen sorrendben...).
A vizsgán tényleg ennyire szigorúan kérik? (Mert az oktatóm már akkor is rám szól, ha két tök általános szót felcserélek) :S
Félreérték ne essék, nem a tanulással van a gondom, hanem a magolással...
2009. nov. 7. 20:10
1/2 anonim válasza:
Én egy fél éve tettem le,de alig kérdezett valamit.Amit magamtól elmondtam,az oké,nem kérdezett bele,nem szólt bele.Viszont tudnak szenyák lenni.Hülyeség magolni,tudd miről van szó.
2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem is hülyeség szó szerint bemagolni. De közben meg az oktató elvárja, és totál kiakad, ha felcserélek két szót. :D
2009. nov. 7. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!