Mopedes rutinvizsgán (miért) buktatok?
A közeljövőben megyek vizsgára, és kíváncsi vagyok, hogy titeket miért húztak meg, akkor arra jobban figyelnék...
Írjátok meg azt is, legyetek szívesek, hogy ez kb. mikor volt, hányadikra mentetek át...
(folyosóban baj, ha nem gyalogos tempójában megyek, hanem kicsit gyorsabban, mondjuk 6km/h-val? Az valahogy nagyon nemmegy xd)
nemtudok ilyet mondnai....:/ hibátlan lett.:''D
amm neaggódj...nembuktat meg,ha 1-2 km/h-val gyorsabban mész.:D
kb. mikor vizsgáztál? mert h idén elvileg sokat szigorítottak -.-" mi már bakancsban, kesztyűben, bőrkabátban tanulunk Oo
amúgy annyira nemparázok, inkább csak szeretném már minél hamarabb kézhezkapni a jogsimat..xd
nekünk az oktató azt mondta, hogy tavaly még nem vették ilyen szigorúan az öltözéket, csak volt valami nagy baleset, és azóta.. xd
mi is szoktuk élvezni, meg egymás haján röhögni utána xd
Ne parázz. Én tavaly júniusban vizsgáztam szintén bakancs, dzseki, kesztyű,...30 fok. Az a lényeg, hogy ne tedd le a lábad, mert akkor bukta van. Sebességet nem nézik annyira.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!