Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mopedes rutinvizsgán (miért)...

Mopedes rutinvizsgán (miért) buktatok?

Figyelt kérdés

A közeljövőben megyek vizsgára, és kíváncsi vagyok, hogy titeket miért húztak meg, akkor arra jobban figyelnék...

Írjátok meg azt is, legyetek szívesek, hogy ez kb. mikor volt, hányadikra mentetek át...

(folyosóban baj, ha nem gyalogos tempójában megyek, hanem kicsit gyorsabban, mondjuk 6km/h-val? Az valahogy nagyon nemmegy xd)

2011. máj. 22. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:

nemtudok ilyet mondnai....:/ hibátlan lett.:''D

amm neaggódj...nembuktat meg,ha 1-2 km/h-val gyorsabban mész.:D

2011. máj. 22. 21:08
 2/9 A kérdező kommentje:

kb. mikor vizsgáztál? mert h idén elvileg sokat szigorítottak -.-" mi már bakancsban, kesztyűben, bőrkabátban tanulunk Oo

amúgy annyira nemparázok, inkább csak szeretném már minél hamarabb kézhezkapni a jogsimat..xd

2011. máj. 22. 21:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát én tavayl júniusban.:D de nekem is bőrkesztyűben kabátban stb-ben kellett..30 fokban nagyon élveztem.:D
2011. máj. 22. 21:14
 4/9 A kérdező kommentje:

nekünk az oktató azt mondta, hogy tavaly még nem vették ilyen szigorúan az öltözéket, csak volt valami nagy baleset, és azóta.. xd

mi is szoktuk élvezni, meg egymás haján röhögni utána xd

2011. máj. 22. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:
:DD én tavaly azonröhögtem,hogy 1 városi rutin gyakorláson nagyon jól mentme és utána már csak a kocsiban kellett ülnöm és azt hallgattam,hogy pofázik a haverommal meg egy másik gyerekkel az oktató.:DDD
2011. máj. 22. 21:31
 6/9 A kérdező kommentje:
amúgy városban hogyvan a "kommunikáció"? azt is halljuk, amit a másiknak mond? Oo
2011. máj. 22. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:
nem.van egy vokitoki vagymi a zsebedben és abból kijön egy füles.szóval csak azt halljátok,ahogy pofázik az oktató...szóval,ha nem tetszik valami olthatjátok vezetés közben,mert nem hallja.:D
2011. máj. 23. 05:56
 8/9 anonim válasza:

Ne parázz. Én tavaly júniusban vizsgáztam szintén bakancs, dzseki, kesztyű,...30 fok. Az a lényeg, hogy ne tedd le a lábad, mert akkor bukta van. Sebességet nem nézik annyira.

Sok sikert.

2011. máj. 26. 12:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! xd
2011. máj. 26. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!