Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elintézni?

Hogyan lehet elintézni?

Figyelt kérdés
1 évet elvégeztem diplomás ápoló szakon államilag támogatott képzésben. Most viszont átjelentkezek orvosira. Azt tudom h ezt a képzést is visszafizethetem, és ezt is tervezem mert ez csak 240 ezer/félév, de van valami határidő?

2013. szept. 29. 11:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kell visszafizetned semmit sem, csak az államilag finanszírozott féléveidből elhasználtál 2 db-ot feleslegesen, tehát az orvosi képzésre 12 féléved maradt (mert ugye orvosin 14 félév amit államira járhatsz), azaz nem csúszhatsz, csak azon az áron, hogy a csúszást már saját zsebből kell fizetned. Arra nincs lehetőséged, hogy most visszafizesd az ápolói képzést és akkor tiszta lappal induljál, és meglegyen minden féléved.
2013. szept. 29. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!