Hogy lehet elintézni hogy felmentsenek tesi óra alól?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Hogy lehet elintézni hogy felmentsenek tesi óra alól?
És most ne jöjjenek azok a válaszok hogy lusta vagyok meg rám fér a tesi blabla mert ezekkel tisztában vagyok sőt.
Szeretem a tesit.. akarom mondani szerettem amíg be nem vezették ezt a heti öt tesi órát.
Szerintem eléggé le vagyunk terhelve a tanulással, mondom ezt olyanokra mint én akik tanulnak mert szeretnének valamit elérni az életben.. Egyébként szeretem a tesit.. de mértékkel. ez rengeteg szerintem.( 14 éves vagyok )
Visszatérve a tesiórára.. Sokszor alacsony a cukrom a vérnyomásom elájulok.. fizika megterheléstől rosszul vagyok..most lesz kivizsgálásom hogy mitől van ez az egész mert semmi komolyat nem találtak eddig. megint megyek vérvételre és remélem kiderül.
azt szeretném kérdezni hogy szeirntetek hogy hozzam fel ezt az orvosnak hogy én felmentést szeretnék kérni.. még ha nem is felmentés egész tesi alól, hanem csak futás alól nekem az is bőven elég, vagy egy könnyített tesi..
Nem tudom. Én simán kaptam, bár igaz, ismerős volt. De így elég volt bemenni vagy később a suliba és aladhuttam, vagy hazajöhettem hamarabb.
Szerintem te is szimplán csak mond neki és ugyanezt az indokot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!