Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért fontos általános iskoláb...

Miért fontos általános iskolában, hogy a vázlat mellé odaírjuk a dátumot?

Figyelt kérdés

Ha nem írtuk oda levontak a külalak jegyből. Speciel ezért kaptam egyszer egy kettest. Miért fontos ez?

18/L

2013. szept. 26. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Kicsit számít, hogy milyen vázlat…

Amúgy például jegyzetelésnél én egyetemen is mindig felírom minden lap tetejére, hogy milyen órán vagyok és hányadika van. Ha nem csinálnám, úgy összekutyulódna minden, hogy azt az életben nem bogarászom ki. Szóval szerintem helyes erre általánosban rászoktatni a diákot.

Mindent egybevetve az egy jegy levonás azért kicsit erősnek tűnik.

2013. szept. 26. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Te általnáos iskolás vagy tizennyolc évesen?

Vagy miért kérded?

2013. szept. 27. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi is minden órán odaírtuk a dátumot afüzetbe

Ez teljesen magától értetődik

2013. szept. 27. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:

> Te általnáos iskolás vagy tizennyolc évesen?

> Vagy miért kérded?

Nyilván eszébe jutott, aztán elgondolkozott rajta. Remélem, így „tapasztaltabb fejjel” most rájön, hogy tényleg milyen fontos dolog a dátum.

2013. szept. 27. 12:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Gimis vagyok már, a negyedik évemet csinálom. Nem értem, hogy miért ennyire fontos a dátum. Ugye abba a füzetbe csak a fizikát írtam, mindig felírtam a címet.. Nem tök mindegy, hogy hányadikán vettük azt az anyagot?
2013. szept. 29. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát nézd… Ennyi erővel nem kéne oldalszámot nyomtatni a könyvekbe, mert nem tök mindegy, hogy hányadik oldalon van az anyag?

Amúgy gimnáziumban már megszokod, hogy mennek a dolgok. Ha megvagy dátumok nélkül, akkor senki sem kéri számon rajtad, ugye? Hogy alsóban elvárták azt megértem, mert tud praktikus lenni, ha olyan az alkatod. Mint már fentebb említettem, egy jegy levonás már lehet, hogy túlzás. (Bár már maga a külalak jegy elég kamu dolog, nem gondolod?)

2013. szept. 29. 19:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem egy jegyet vont le, hanem 3-at :D Mi a véleményed a külalak jegyről?
2013. szept. 29. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!