Miért fontos általános iskolában, hogy a vázlat mellé odaírjuk a dátumot?
Ha nem írtuk oda levontak a külalak jegyből. Speciel ezért kaptam egyszer egy kettest. Miért fontos ez?
18/L
Kicsit számít, hogy milyen vázlat…
Amúgy például jegyzetelésnél én egyetemen is mindig felírom minden lap tetejére, hogy milyen órán vagyok és hányadika van. Ha nem csinálnám, úgy összekutyulódna minden, hogy azt az életben nem bogarászom ki. Szóval szerintem helyes erre általánosban rászoktatni a diákot.
Mindent egybevetve az egy jegy levonás azért kicsit erősnek tűnik.
Te általnáos iskolás vagy tizennyolc évesen?
Vagy miért kérded?
Mi is minden órán odaírtuk a dátumot afüzetbe
Ez teljesen magától értetődik
> Te általnáos iskolás vagy tizennyolc évesen?
> Vagy miért kérded?
Nyilván eszébe jutott, aztán elgondolkozott rajta. Remélem, így „tapasztaltabb fejjel” most rájön, hogy tényleg milyen fontos dolog a dátum.
Hát nézd… Ennyi erővel nem kéne oldalszámot nyomtatni a könyvekbe, mert nem tök mindegy, hogy hányadik oldalon van az anyag?
Amúgy gimnáziumban már megszokod, hogy mennek a dolgok. Ha megvagy dátumok nélkül, akkor senki sem kéri számon rajtad, ugye? Hogy alsóban elvárták azt megértem, mert tud praktikus lenni, ha olyan az alkatod. Mint már fentebb említettem, egy jegy levonás már lehet, hogy túlzás. (Bár már maga a külalak jegy elég kamu dolog, nem gondolod?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!