Hogy tanuljak meg ennyi mindent?
Jövőhéten énekből,bioszból,fizikából,matekból,németből és gazdasági ismeretekből írunk dogát.Az énekkel,a biosszal és a némettel nincs gond,azt könnyen megjegyzem.Még a gazdaságit is meg tudom tanulni és a matekot is.
DE hogy tanuljam meg a fizikát?Az előző leckénél is szinte minden órára tanultam valamennyit,illetve a témazáró előtti hétvégén már elkezdtem tanulni és még előtte való nap is 2órát tanultam.De nem sok mindent jegyeztem meg...10ponttal éppen hogy kettes lett:(
Szeretném ha a mostani témazáró 3-es,vagy a legjobb lenne ha 4-es lenne.
Nem szeretem a fizikát,nem érdekel,de azzal nincs baj leülök olvasom hangosan,hogy ne kalandozzak el mégsem jegyzem meg.
Ti hogy tanultok fizikát,ami hatásos is?
Elsősorban középiskolások válaszát várom,mert én is középsulis vagyok.Köszönöm a válaszokat!
14/L
első:nem kioktatást kértem.Egyébként délután megcsináltam a német és a magyar házit,a németet elkezdtem tanulni és a törit is átnéztem.Így hétvégén kevesebbet kell.
második:köszi a választ,megpróbálom megszeretni a fizikát(:
jöhetnek még ötletek.
ének - ne tanulj
bioszból,fizikából: puska
német, gazdalap, matek: tanulj.
Legalábbis én így csinálnám. :) Úgy látom te is közgáz szakközepes vagy, az első három nem számít annyira, viszont német, közgáz, meg matek lesz minden évben, valószínű érettségizni is fogsz ezekből :)
köszönöm a válaszokat!
Lehet,hogy ciki,de nem merek puskázni:$ általánosba fizikán puskáztam úgy voltam 4-es és nem érte meg,mert sz.rt se tudok,pedig arra kéne most alapozni:(
Énekre csinálok puskát,hogy ha kell akkor legyen,de a fizika tanár állandóan járkál és az első témazárónál többen is lebuktak...Inkább tanulom órákig,de nem kell az,hogy a puskázás miatt 1-est kapjak.
köszönöm a válaszodat!
Úgy csinálja,hogy bejön órára kiosztja a lapot(A4) és elkezdi diktálni a feladatokat.Ez már alapból elvesz 10-15percet,mert "A","B" csoport van.Sajnos a tanár maga állítja össze a dolgozat,de azt mondja,hogy a feladatok szövegei ugyanazok lesznek,mint órán csináltunk,csak más számokkal.De a feladatokkal múlt kor sem volt baj,azt tudtam azért lett 2-es.Csak az a sok szabály...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!