Szerintetek szívás ez?
Figyelt kérdés
A szakdolgozat témát egy másik illető foglalta le, amit le tudtam volna másolni. Így viszont magamtól kell írni sajnos. Stréberek kíméljenek légyszi, kösz.2013. szept. 23. 13:44
1/3 anonim válasza:
Én nem vagyok stréber, az én szakdolgozatomnál például kevés összecsapottabbat találnál, és még egy gúnyos vicc is belekerült, amely egy bizonyos tanszéket figuráz ki, viszont legalább az enyém, én csináltam. Nem gondolom, hogy stréberség lenne nem csalni, sőt a tipikus stréber az én szememben ugyanolyan csaló, mint a plagizáló, mert azért nyalizik, hogy a valósághoz képest jobb képet mutasson magáról.
2/3 anonim válasza:
Valami hasonló témát csak találsz
(ha nem is ugyanazt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!