Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Állattenyésztő mérnöki szakkal...

Állattenyésztő mérnöki szakkal hol lehet elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a kétkezi munkán kívül. Persze azt is szívesen csinálom, dolgoztam juhászatban és élveztem, csak ugye diplomát nem azért szerez az ember, hogy sz.rt lapátoljon napi tizenkét órában. Beszélek 3 idegen nyelvet, külföldön dolgoztam és tanulni is kint szeretnék, bár ez.még nem biztos, hogy összejön. Ha azt mondjátok, hogy csak ilyen munkák vannak, az se gáz, akkor is elvégzem a szakot, mert tényleg tetszik a szakma, csak érdekel, hogy mégis mik a lehetőségeim.
2013. szept. 23. 11:32
 1/1 A kérdező kommentje:
És szerintetek hol érdemes tanulni, itthon vagy külföldön? Itthon nem kéne a kajáért meg szállásért güriznem, több idő jutna tanulásra, nyelvtanulásra (egy nyelvet tudok nagyon jól, a másik kettőt kéne még fejlesztenem), tanulmányi versenyekre mehetnék stb. De ha utána kimegyek, ott meg kell tanulnom a szaknyelvet, az éghajlati és egyéb sajátságokból eredő különbségeket stb. Mellesleg a külföldi egyetem, amit kinéztem olyan végzettséget ad, amit elismernek Amerikában és Ausztráliában. Egyenlőre nem tervezek kimenni ezekbe az országokba, de ki tudja, mit hoz a jövő.
2013. szept. 23. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!