Állattenyésztő mérnöki diplomával csak olyan helyen lehet elhelyezkedni, ahol levágják az állatot? Állatkertben vadasparkban nem lehet?
Hát bizony, aki állatokkal foglalkozik, az a xarlapátolást nehezen ússza meg, így van ez már az ember saját kutyájánál is, az állat gondozásába ez is benne van... aztán nyilván ha megfeleltek egymásnak a munkaadóval, megismerted az állatokat, és bizonyítod a szakmai rátermettségedet, akkor jönnek a komolyabb feladatok is...
De elárulom, az abonyi magánállatkert tulajdonos-igazgatója is látható néha lapáttal a kezében:) - akinek ez ciki, az ne akarjon állatokkal foglalkozni.
Félre értesz,nem azért kérdeztem mert ciki lenne.:)
Csak kíváncsi voltam,hogy van-e valami különbség ha ilyen diplomája van valakinek.Nem a takarítással van gondom.:)
Én inkább csak attól félek,hogy egy ragadozónak élő állatot kell odaadni,na ezért inkább vannak kétségeim,hogy jó lenne-e nekem állatkertben dolgozni.
Ezért nem tartok hüllőket se,pedig van köztük egy-két "szerelmem".:D
Vagy nem tudod esetleg,hogy mi alapján,hogyan osszák be a dolgozókat az állatok mellé?
Nem vagyok sok mindennel képben sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!