Hol tud elhelyezkedni egy etológus?
Sok szakma "hobbiszakma" ...pl...ha befutott állatorvos vagy és van pénzed, szórakozásból tanulsz etológiát.
Nyithatsz kutyakiképző iskolát vele.
De lehet, hogy nincs igazam.
köszönöm
második, sajnos igazad van...
Engem is nagyon érdekel a kutyák viselkedése, de már csináltam gy szakot és azzal sem tudok elhelyezkedni (turizmus), így még egy hasonlóan izgalmas, érdekes, de végülis hasztalan papírt nem csinálok. Inkább veszek egy könyvet, abból is sok érdekességet megtudok a kutyákról és így sajnos csak hobbi marad.
Tényleg azoknak éri meg, akik állatorvosok vagy eltartott feleségek :D
Néhány maradhat az egyetemen tanítani, esetleg itthoni felméréseket végez, de szerintem még nagyon pest központú :/
Kutyakiképzőként határozottnak kell lenni, sokat kell kiabálni, mivel szabad területen vagy és több kutya is jelen van, fegyelmezni kell, inkább férfiakat látok ilyen munkakörben.
Női trénerek tán inkább csak a kisebb kutyáknál jellemző, talán kiállítások előtt, de ezekre is megvan a már jól bevált ember, szóval szerintem baromi nehéz ezzel jó munkát találni vagyis találni egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!