Illik megköszönni email-ben a választ?
Figyelt kérdés
Egyetemen vagyok hallgató,és írtam tanulmányi ügyben az egyik tanáromnak emailt. Válaszolt rá. Illene visszaírnom egy köszönő emailt? Mert az kb úgy nézne ki,h:
"Tisztelt Tanárnő!
Köszönöm.
Kovács Bernadett"
Ez így hülyén jönne ki,nem?:D Illik ilyenkor még visszaírni,vagy nem?
21/L
2013. szept. 20. 17:47
2/4 anonim válasza:
Vagy írd, azt, hogy megkaptad az üzijét
és köszönöd szépen.
3/4 anonim válasza:
Szerintem így már felesleges, de legközelebb amikor írsz tanárnak e-mailt írd oda az elköszönés előtt, hogy "Előre is köszönöm a Tanárnő/Tanár úr/Professzor úr/stb válaszát!". Szerintem.
4/4 anonim válasza:
Szerintem tök jó, hogy megköszönöd neki.
Nekem éppen az szokott kicsit rosszul esni, amikor a sok egyetemista írja sorra az sos problémákat, de amikor válaszolok nekik, megoldom a nagy bajukat jó ha ötvenből egy veszi a fáradságot, hogy megköszönje. Mintha nekik alanyi jogon járna, hogy mások segítsenek neki, de ők egy köszönömöt sem bírnak kimondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!