Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szegedi Tudományegyetemen...

Szegedi Tudományegyetemen szeretnék Tanári diplomát szerezni. (? )

Figyelt kérdés

Szegedi Tudományegyetemen szeretnék Tanári diplomát szerezni. Egyik tantárgynak informatikát gondoltam csak azt nem tudom hogy mit válasszak mellé?! Matek, Fizika, Német, Tesi Kizárva. Szerintetek?

És azon is gondolkodtam hogy biosz-kémia szakra megyek, de azt hallottam hogy az nagyon nehéz.

Köszönöm a segítségeket. :-)

17/F

2013. szept. 17. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
54%

Hat, a biosz meg a kemia külön is halalos, de együtt... Nem ajanlom...:)

En matekot tanultam, es nemetet vettem fel aztan melle minornak. De nem fejeztem be. Az a lenyeg, hogy lesz egy fö targyad, amit egy evig tanulsz, aztan melle valasztasz egy minort, ami ilyen "altargy" lesz.

Az info melle... Föci? Töri? :)

2013. szept. 17. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Már osztatlan a tanárképzés, nem úgy működik, ahogyan az első írja. Én a matekot javasoltam volna, mivel azt magas óraszámban tanítják, és valamennyire kapcsolódik az informatikához,de látom, azt kizártad. Szinte bármelyik természettudományos tárggyal jól jársz.
2013. szept. 17. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:

A Biológia-informatika az jó,nem?

Vagy földrajz-informatika

Vagy informatika-kémia

2013. szept. 17. 22:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Upsz, akkor bocsanat, en 2 eve kezdtem ott. :)
2013. szept. 18. 07:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Illetve 3...:D
2013. szept. 18. 07:05
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi :-) Ment a zöld kéz mindenkinek. :)

De nem tudom hogy informatika-föci párositható e!!?

2013. szept. 18. 18:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag bármi bármivel párosítható az osztatlan tanári rendszerben, tudtommal. Felvi.hu-n annak idején, amikor leadod a jelentkezést, ki fogja hozni a lehetőségeket szerintem. Csinálj a) b) c) tervet, és akkor nem érhet meglepetés.
2013. szept. 22. 14:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én biosz-kémia szakon vagyok az ELTÉN. Nem könnyű, de nem lehetetlen. Egyébként, ahogy az előttem hozzászóló is írja, bármilyen párosítás lehetséges nálunk! Hajrá! 20/f

2013. szept. 25. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!