Köteles az iskolám (pót) szakmai vizsgát biztosítani?
Figyelt kérdés
Elkezdtem egy 2 éves szakmát aminek a 2. év végén én egyedül megbuktam az osztályból. Nemrég sikeres pótvizsgát tettem, de mivel én voltam az egyetlen aki megbukott, csak 1 személyre nem indítanak pót-szakvizsgát. Kérték járjak utána hol lesz az országban õszi szakmai vizsga és oda jelentkezzek be. Azonban mint megtudtam, õsszel nem lesz egyetlen ilyen vizsga sem az országban, nekem viszont nagyon fontos lenne mihamarabb a szakma, ugyanis már van munkahelyem. A kérdésem tehát az: Nem kötelesek nekem szakmai vizsgát biztosítani abban az intéményben ahol 2 évig tanultam a szakmát? Elõre is köszönöm a válaszokat.2013. szept. 13. 21:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!