Emelt matek egy év alatt?
Figyelt kérdés
Tavaly leérettségiztem matekból középszinten 50 százalékosra. Van még egy évem középiskolában és ezalatt szeretnék felkészülni emelt matekra, lehetőleg 4-es 5-ös eredménnyel.Ekkora fejlődés lehetséges lenne 8-9 hónap alatt?2013. szept. 12. 23:13
1/3 anonim válasza:
hát 50%-os közép után... ha okos lennél és annyira menne talán, de én a helyedben inkább másra készülnék az érettségin jobban, mint hogy az emelttel szenvedjek.
2/3 anonim válasza:
Szóval amilyen célt kitűztél, az 50-60%. Ez emelten nem sok, de ha már a középszint sem megy olyan simán, én nem erőltetném az emelt szintűt, az már elvontabb és átfogóbb ismereteket követel meg. Miért szeretnél mindenképp emeltet tenni?
3/3 anonim válasza:
Én tanítok ilyen srácokat egyéves előkészítő tanfolyamon.
Aki közepesen érettségizett a középszinten, az roppant nehezen veszi az akadályokat. Egyrészt azért, mert számodra teljesen ismeretlen fogalomköröket kell megismerned, és gyakorlati szintre is emelned, másrészt az ismert témakörökben is jóval nehezebb szintet kell elérni.
És még ott vannak a tételek bizonyításostul a szóbelire.
Bár mindenki a kihívások és a pozitív gondolkodás híve, de én sem javaslom neked az emelt szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!