Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Másoknak is ilyen pánikolós...

Másoknak is ilyen pánikolós volt az egyetem elkezdése?

Figyelt kérdés
Idén felvettek ELTE BTK-ra és hétfőn már kezdem is. Felvettem az órákat és nézegetem így az összeállított órarendemet és teljesen úgy érzem, hogy ez valahogy nem oké. Túlságosan is szép, hogy igaz legyen egy nap 2-3 órám van (oké, másfél órásak, de akkor is). Pedig meg van az elég kreditem, de valahogy akkor sem tudok megnyugodni. Félek, hogy valamit úgy rendesen elk*rtam. A felsőbb évesek nyugtatnak, de valahogy legszívesebben sírva (mint valami nyolc éves) berángatnám az egyiket a gép elé és ellenőriztetnék vele mindent. Ráadásul már most olyan gondolatok keringenek az agyamban, amik nem épp egészségesek ( mi van, ha kirúgnak? mi van, ha leégetem magamat valamilyen hiányosságommal?) Teljesen padlón vagyok, pedig még el sem kezdődött az egész. Saját tapasztalatok?

2013. szept. 8. 00:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
bölcsészszakon lehetséges:D
2013. szept. 8. 19:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Csak egy kérdés... Attól jobb lesz, ha téped a hajad, nyűglődsz, meg hisztizel? :D Ha valamit nem értesz kérdezel egy csoporttársat, felsőbbévest, vagy ha egyik sem tudott segíteni (amit kétlek), akkor bebattyogsz a TO-ra és megkérdezed, hogy na akkor most ilyenkor mi van.

Én pont azt mondanám inkább, hogy NE hallgass senkire, ha olyanokat ajánlgatnak, hogy ezt hanyagold, meg azt! Lehet másnak nem ment elsőre, attól még neked mehet. Ha fő tárgy, akkor meg pláne nem kéne tologatni, mert ha ráépül valami már lehet meg is alapoztad a csúszásodat.

Ergo, vegyél fel mindent a minta tanterv alapján, fújd ki magad és szépen essél neki! Nem kell vörös fejjel szirénázva rohangálni a suliban, hogy valami gáz tuti lesz, mert csak megkattansz. Mi lesz veled vizsgaidőszakban?

Most még buli lesz, meg lazulás, inkább élvezd ki.

2013. szept. 9. 14:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát most kiderült, hogy elrontottam :( Egyből két órát kellett leadnom, mert megváltozott az egyik időpontja és most kevesebb kreditem van, mint átlagosan a csoporttársaimnak (így is meghaladja az ajánlottat, de azért mégis) Most nagyon utálom magamat!
2013. szept. 9. 20:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Úristen ne parázd már ennyire túl... :D Ha így haladsz előbb kötsz ki a pszichiátrián, mint hogy megkapnád a diplomádat. :D
2013. szept. 9. 20:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Az elképzelhető! :P Majd valami orbáncfű teát iszok vagy nem tudom ^^"
2013. szept. 10. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!