Hogyan ismerkedhetnék az egyetemen?
Nem voltam gólyatáborban, így nem ismerek senkit. Előadásokon nagyon sokan vagyunk, más szakosok is vannak, így szinte lehetetlen ismerkedni úgy, hogy fenn is maradjon az ismertség.
Facebookon beszélgettem még hétfőn egy lánnyal, aki a csoporttársam, megbeszéltük, hogy kedd reggel találkozunk, de valahogy elkerültük egymást, azóta sem láttam, ő elvileg messziről látott engem.
Egy másik csajnak egyik órán segített az órarendben, beszélgettem vele utána a 20 perces szünetben míg vártunk az órára, bejelölt facebookon, de azóta sem láttam órán a sok ember miatt.
Szerintetek ennyi ember között hogyan lehet úgy ismerkedni, hogy fenn maradjon a barátság? Eléggé egyedül éreztem magam szünetekben.
...
beszéljétek meg, hogy szünetben kezdje ordibálni hogy MEDVEHAGYMÁT TESSÉK, és ugráljon közbe, hogy megtaláld.
Vagy esetleg, hogy jöjjön a kávégéphez.
:D
Értem, köszönöm! :)
Eddig csak 2 nap voltam. Előadáson az a baj, hogy annyira tele van a terem, hogy hiába mentem oda 20 perccel előbb, már örült az ember, ha talált helyet, nem nagyon lehetett válogatni, hogy ki mellé és hova üljek le. Na meg azt sem tudom, hogyha leülök valaki mellé akkor milyen témával szólítsam meg.. nem akarok hülyének tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!