Tárgyfelvétel nélkül óralátogatás fősulin?
Figyelt kérdés
Előreláthatólag csak jövőhét hétfőn délután fogom tudni felvenni az óráimat technikai okok miatt. Így bemehetek a hétfői óráimra? (amiket majd felfogok venni amint lesz lehetőségem) Amúgy hétfőn is lesz óra felvétel.2013. szept. 5. 22:31
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg minden gond nélkül. Én legalábbis nem nagyon láttam még olyan tanárt, aki kiküldött volna embert az órájáról csak azért, mert nem abba a csoportba volt bejelentkezve. Én is csomószor máshoz járok, ha pl az jobban adja le az anyagot, mint a saját tanárom. Meg ha lyukas órám van, van hogy beülök valami tök más szaknak az órájára :D
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :D Hát tudod..gólya vagyok, izgulok. Azt nem tudod véletlenül, hogy ha van egy "Aktív, lejárt határidejű" tétel, akkor azt kifizetve teljesítve lesz, vagy kell vmi késedelmi díjat fizetnem? Ez is fontos lenne. (emiatt nem megy az órafelvétel)
2013. szept. 6. 07:47
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, nálatok mennyire működnek hatékonyan a TO-s nénik, de elvileg biztos kell késedelmi díjat fizetni, viszont gyakorlatban nálunk többször is elmaradt a késedelmi díj kiírása, ezt tapasztaltam. Persze volt már olyan is, hogy "késedelmi díj késedelmes befizetése miatti késedelmi díjat" kellett fizetnem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!