24 kredit nem sok az első félévre? Ha 30-at kell teljesíteni 2 félév alatt, akkor nem vállaltam egy kicsit túl sokat?
Most kezdem az egyetemet,és egy csomó mindent nem értek,sajnos.. :/ Felvettem a kötelezőket ugye egyszer ,abból lett 23 kreditem ,de ezeket nem lett volna muszáj mind felvenni az első félévre? Viszont a mintatantervben benne voltak ,most nem tudom mit csináljak ,adjak le belőle? Aztán felvettem egy olyat,hogy idegennyelvi alapozás ,azt meg javasolták. És küldtek egyről egy üzenetet ,hogy az a válaszható tantárgyam. Így lett 24 kredit. de ez nem aránytalanul lett elosztva a második félévre nézve, mert akkor mi marad arra? Bocsánat,ha hülyeségeket kérdezek, csak nem nagyon tudom ,mi van ilyenkor.
köszönöm előre is!
Jaj ,és azt még megkérdezhetem,hogy neked is volt olyan,hogy jött egy üzi arról,hogy mi a választhatód és azt kell felvenni,ugye?
köszi előre is!
szerintem nem ugyanoda járunk :)
ahova én járok, az első tárgyfelvételt az felsőbb évesek végzik a "kicsiknek" egy közös tárgyfelvétel alatt, de kaptunk egy papírt, amire rá volt írva, milyen választhatók vannak, és ami onnan a legjobban tetszett azt vettük fel, de azokból csak egyet vehetsz fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!