Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 24 kredit nem sok az első...

24 kredit nem sok az első félévre? Ha 30-at kell teljesíteni 2 félév alatt, akkor nem vállaltam egy kicsit túl sokat?

Figyelt kérdés

Most kezdem az egyetemet,és egy csomó mindent nem értek,sajnos.. :/ Felvettem a kötelezőket ugye egyszer ,abból lett 23 kreditem ,de ezeket nem lett volna muszáj mind felvenni az első félévre? Viszont a mintatantervben benne voltak ,most nem tudom mit csináljak ,adjak le belőle? Aztán felvettem egy olyat,hogy idegennyelvi alapozás ,azt meg javasolták. És küldtek egyről egy üzenetet ,hogy az a válaszható tantárgyam. Így lett 24 kredit. de ez nem aránytalanul lett elosztva a második félévre nézve, mert akkor mi marad arra? Bocsánat,ha hülyeségeket kérdezek, csak nem nagyon tudom ,mi van ilyenkor.

köszönöm előre is!

2013. szept. 5. 20:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Jaj ,és azt még megkérdezhetem,hogy neked is volt olyan,hogy jött egy üzi arról,hogy mi a választhatód és azt kell felvenni,ugye?

köszi előre is!

2013. szept. 6. 14:13
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem ugyanoda járunk :)

ahova én járok, az első tárgyfelvételt az felsőbb évesek végzik a "kicsiknek" egy közös tárgyfelvétel alatt, de kaptunk egy papírt, amire rá volt írva, milyen választhatók vannak, és ami onnan a legjobban tetszett azt vettük fel, de azokból csak egyet vehetsz fel

2013. szept. 6. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!