Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rám is vonatkozik az 580 km?...

Rám is vonatkozik az 580 km? forgalmi

Figyelt kérdés
Azt mondja az oktatóm hogy 30óra helyett 580km-t kell levezessek és hogy az 45óra lesz. Mellesleg a kreszt már júniusban letettem csak múlthéten kezdtem el vezetni.

2013. szept. 5. 18:24
 1/1 Evele123 válasza:

Elvileg azokra vonatkozik, akik augusztus 15-én vágnak bele a B-kategóriás jogsiba, onnantól kezdik a KRESZ-tanfolyamot. Akik aug. 15 előtt már elkezdték, azokra nem vonatkozik.

Privát véleményem az, hogy az 580 kilométer sem túl sok, mert a tanfolyam alatt csak az alapokat tanulja meg az ember. Tavaly nyáron vizsgáztam és azóta is hetente 3-4 napot vezetek, főleg városban és pár havonta országúton. Még csak pár ezer kilométer van a "lábamban", de én az 580 kilométert is keveslem, amilyen autósok az utakon járnak. Pl. jobbról érkezik egy autós egy egyenrangú útkereszteződésbe. Megáll és csak néz rám hogy most akkor mi van én meg intek neki, hogy tessék menni, Önnek van elsőbbsége velem szemben...

Szerintem meglepő eredmények jönnének ki, ha mindenkit levizsgáztatnának akinek most megvan a jogsija de már csak rutinból vezet, mert elég sokat változott a kresz is...

2013. szept. 12. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!