Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az, hogy négyig bent kell...

Az, hogy négyig bent kell maradni az iskolában, az a kisgimnazistákra is vonatkozik?

Figyelt kérdés
8 évfolyamos gimibe járok, de még nem értem el a 9. osztályt, így még tulajdonképpen általános iskolásnak számítok.Nekem is bent kell maradni 4ig? Meg hogyha valaki meg tudja mondani hogy mi értelem van ennek a rendeletnek kérem írja le!

2013. aug. 31. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha anyud ír egy kérvényt az igazgatónak, aki jóváhagyja, akk nem kell bent maradnod. Egyébként ez csak egy Hoffmann Rózsa agymenései közül...
2013. aug. 31. 15:08
 2/4 A kérdező kommentje:
És egyébként bent kell maradnom? Mert anyukám nem hajlandó ilyen papírt írni, mert azt mondja hogy itthon se lenne jobb, mert itthon is csak unatkoznék.
2013. aug. 31. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy vonatkozik-e,de ha igen nagyon megsz×ptuk.Én is kisgimnazista vagyok,8.os leszek...:)Én íratok anyummal papírt majd...:)13/L
2013. aug. 31. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Így van, írjatok papírt
2013. aug. 31. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!