Mennyibe kerül a jogosítvány?
Személyautóra ( b kategória ) szeretnék jogsit.
Azt pontosan tudom hogy azok az árak amik a weboldalon ki vannak írva,mindíg "kamu" árak mert vagy így,vagy úgy,de mindíg vannak rejtett költségek.
de pl a kalmár autósiskolában mennyibe kerülne ?
más iskola nem jó,mert nekem ez van közel.
Nem tudom hol laksz meg mi az a kalmár autóssuli, de és tavaly csináltam a jogsim és kb 150 ezerbe került, úgy, hogy mindenen átmentem elsőre.
Nálunk egy óra vezetés 3000 volt, nagyvárosban biztosan olcsóbb.
1. orvosi vizsgálat: 7 200 forint
2. KRESZ tanfolyam: 40 000 forint
3. KRESZ vizsgadíj: 4 600 forint
4. Elsősegély tanfolyam: 10 000 forint
5. Elsősegély vizsga: 6 500 forint
6. Forgalmi vezetés: 120 000 forint (3 800 per óra)
7. Forgalmi vizsgadíj: 11 000 forint
8. Jogosítvány kiállítása: 4 000 forint
Ezek az árak a győri Bilux-ra vonatkoznak. Megmondom őszintén, hogy ennél vannak jóval olcsóbbak is, de szerintem ilyenen nem éri meg spórolni, mert garantálhatom, hogy egy ilyen helyen teljességgel levezeted azt a kilométert és óraszámot amennyit kell. Ha netalántán megbuknál valamelyik vizsgán (amely könnyen előfordulhat a tapasztalatok szerint), akkor újból ki kell fizetni a vizsgadíjat. Ha vezetésből pótórát veszel, az drágább általában, mint a rendes óradíj. Nyugodtan kalkulálhatsz ezekkel az összegekkel, mert ezek már a felső határon vannak.
háát,ha te tényleg több mint 200.000 ft-ot költöttél a b jogsira,akkor az sztem nagyon rossz vásár volt
én hallottam már olyat hogy valahol 160.000 ft ( és ez drágának számít )
mert 130-ból is meg lehet csinálni.
azért tudom,mert az ismerőseimet kérdeztem meg
szóval az a suli egy nagyon nagy átverés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!