Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül a jogosítvány?

Mennyibe kerül a jogosítvány?

Figyelt kérdés

Személyautóra ( b kategória ) szeretnék jogsit.

Azt pontosan tudom hogy azok az árak amik a weboldalon ki vannak írva,mindíg "kamu" árak mert vagy így,vagy úgy,de mindíg vannak rejtett költségek.

de pl a kalmár autósiskolában mennyibe kerülne ?

más iskola nem jó,mert nekem ez van közel.

2013. szept. 5. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom hol laksz meg mi az a kalmár autóssuli, de és tavaly csináltam a jogsim és kb 150 ezerbe került, úgy, hogy mindenen átmentem elsőre.

Nálunk egy óra vezetés 3000 volt, nagyvárosban biztosan olcsóbb.

2013. szept. 5. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:

1. orvosi vizsgálat: 7 200 forint

2. KRESZ tanfolyam: 40 000 forint

3. KRESZ vizsgadíj: 4 600 forint

4. Elsősegély tanfolyam: 10 000 forint

5. Elsősegély vizsga: 6 500 forint

6. Forgalmi vezetés: 120 000 forint (3 800 per óra)

7. Forgalmi vizsgadíj: 11 000 forint

8. Jogosítvány kiállítása: 4 000 forint

Ezek az árak a győri Bilux-ra vonatkoznak. Megmondom őszintén, hogy ennél vannak jóval olcsóbbak is, de szerintem ilyenen nem éri meg spórolni, mert garantálhatom, hogy egy ilyen helyen teljességgel levezeted azt a kilométert és óraszámot amennyit kell. Ha netalántán megbuknál valamelyik vizsgán (amely könnyen előfordulhat a tapasztalatok szerint), akkor újból ki kell fizetni a vizsgadíjat. Ha vezetésből pótórát veszel, az drágább általában, mint a rendes óradíj. Nyugodtan kalkulálhatsz ezekkel az összegekkel, mert ezek már a felső határon vannak.

2013. szept. 14. 14:19
 3/5 A kérdező kommentje:

háát,ha te tényleg több mint 200.000 ft-ot költöttél a b jogsira,akkor az sztem nagyon rossz vásár volt

én hallottam már olyat hogy valahol 160.000 ft ( és ez drágának számít )

mert 130-ból is meg lehet csinálni.

azért tudom,mert az ismerőseimet kérdeztem meg

szóval az a suli egy nagyon nagy átverés

2013. szept. 14. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:
2022-ben kb 500ezer😔😅...
2022. nov. 15. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Vidéken most már 9000 egy vezetés óra. :D (első voltam)
2022. nov. 15. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!