Veeee kérdése:
Akik most bejutottak pszichológiára, hogyan szereztek annyi pontot? ( 444; de egyik évben ahogy láttam 463)
Figyelt kérdés
mégis hogyan: kitűnő tanuló vagyok, bár még nem érettégiztem, de bioszból és töriből emeltezek. van egy közép angol nyelvvizsgám, spanyolból is 2 év alatt talán összejön egy közép. OKTV szerintem esélytelen. annyian indulnak az országban. A kérdésem tehát, hogyan jutottatok be bármelyik egyetemre is, zsenik vagytok, vagy oktvvel?2013. szept. 4. 20:40
1/3 anonim válasza:
Én nem is pszichos vagyok, és "csak" 442 pontom lett. Nekem volt egy 86 %-os emelt magyarom, egy 90 %-os angol közepem. Emellett vittem két középfokú nyelvvizsgát és megkaptam az emeltért járó +50 pontot. És soha nem voltam kitűnő tanuló, inkább erős 4-es.
2/3 anonim válasza:
Én ELTE pszichora jutottam be idén, de 465 pontom volt.
Van egy 90%-os töri emeltem, egy 97%-os magyar közepem, a többi közepem is 90% felett van, német C1 nyelvvizsga, és kitűnő voltam.
3/3 A kérdező kommentje:
oMG. és ott mindenki ilyen brutál okos? Melyik gimibe jártál?
2013. szept. 10. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!