Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az igaz hogy a 6osztályos...

Az igaz hogy a 6osztályos gimnáziumban, ha fél évig lennem teljesítesz mint ahogy meg van határozva, eltanácsolást alkalmaznak? (részletek lent)

Figyelt kérdés

én ezt csak olvastam, de kíváncsi lennék hogy igaz -e

és hogy versenyképes tanulónak kell lenni.

Szerintetek meg próbáljam: 4- négyesem lett,a többi 5 lett

a bizonyítványomban év végén

kérlek válaszoljatok köszi :)

2013. aug. 27. 11:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Ne vedd ezt ilyen véresen komolyan... Ugyanúgy működik ez, mint akármelyik másik iskolában. Én most végeztem egy hatosztályosban, elég jó hírű iskola, meg is követelnek egy bizonyos szintet, de voltak olyan osztálytársaim, akik 3-asokkal vitték végig, és senki sem fenyítette őket. Persze volt olyan osztálytársam is, aki egymás után több évben bukdácsolt át több tárgyból kettessel, neki és szüleinek azt javasolta az iskola, hogy váltsanak, és járjon a gyerek egy kevésbé erős iskolába. Ahova átment, sokkal jobban teljesít azóta, és jobban is érzi magát ott. De ez nem eltanácsolás, egyszerűen csak neki is jobb ott, mert nem tudja tartani a szintet, amit egy erős gimnázium elvár. Márpedig a hatosztályosok elég erősek.

Nem kell félned semmitől, az a lényeg. Nem kell szín ötösnek lenni, ha megírod jól a felvételit, akkor bőven van esélyed bekerülni akárhová. És egyáltalán nem olyan durva a hatosztályos mércéje fölött teljesíteni. Sok sikert!

2013. aug. 27. 12:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen!

ez most jól jött mert nem tudtam mit tegyek

és megfogom próbálni aztán lesz ami lesz

és tényleg köszi:)

2013. aug. 27. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!