8-dikos vagyok és átirattak vissza akarok menni! Mit tehetek? (többi lent)
Figyelt kérdés
7 évvégén azt mondta az igazgató hogy kapok egy utolsó esélyt mert rossz fiú voltam és hogy itt vannak a barátaim ezért itt maradhatok! de anyám fogta magát és átiratott egy másik suliba! úgy volt ha vége a nyári szünetnek akkor pedig visszairat az eredetibe ahol vannak a barátaim!
de kiderült hogy meggondolta magát! azt mondtam neki hogy vagy kapok egy tabletett sulikezdés elött vagy vissza visz! beleegyezedt de nem kaptam tabletet! és ost bazira ideges vagyok! én bármitmegtennék csak azért az egydologért hogy vissza mehesek de ő azt mondja hogy elúszott az a lehetőség és nem! de bezzeg úgyanolyan helyzetben lévők ott maradhattak csak én nem! én bármit megtennék hogy vissza irasson! bármit ! kérlek segítsetek!
2013. szept. 3. 19:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!