Ha passzív félévet akarok az egyetemen, akkor el kell mennem beiratkozni személyesen?
Figyelt kérdés
Nem találok infót az egyetem oldalán...2013. aug. 25. 17:45
1/8 reptoid válasza:
Beiratkoznod mindenképp be kell (már ha előbb vagy utóbb tanulni akarsz ott), aztán majd utána passziváltathatsz, ha az egyetem engedi.
2/8 anonim válasza:
Ha idén nyertél felvételt, akkor igen.
3/8 anonim válasza:
Csak nem mindenütt engedik rögtön a passzívot.
4/8 anonim válasza:
Mindenképp el kell menned beiratkozni ha majd a jövőben szeretnél ott tanulni. Ha nem mész el beiratkozni elveszik a lehetőség, hogy odajárhass. Mint írták, nem biztos, hogy az első félévben tudsz passziváltatni, ennek nézz utána.
5/8 A kérdező kommentje:
köszi!
az eddig olvasottakból azt veszem ki, hogy lehet passziváltatni már első félévtől... a TO szabin volt, remélem holnaptól már elérhetőek.
2013. aug. 25. 19:22
6/8 anonim válasza:
Ez egyetemfüggő, valahol engedik, valahol nem.
Az egyetemi TVSZ-t nézd meg!
7/8 anonim válasza:
beiratkozni mindenképp bekell, mert akkor elveszted a hallgatói jogviszonyodat. vagyis nem is jön létre. de azt vágod, hogy minden normálisabb egyetemen tiltják már az első féléves passzíváltatást, kivétel ha a középsulidba maradsz ötödévre szakmát szerezni.
8/8 A kérdező kommentje:
nyugi, felnőttképzésről van szó, mesterszakról... rég voltam már középsulis.
2013. aug. 26. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!