Vélemények? Ti hogy vagytok ezzel? Mit tennétek?
Honnan tudod, hogy felvételizett egyáltalán oda?
Én is olyan suliba mentem át 4 hónap után, ahova be sem adtam a jelentkezésem.
Egyébként pedig úgy általánosságban; senki nem gondol semmit, nem is foglalkoznak vele.
Tök mind1, szerintem. Attól még hogy te megszenvettél, és hogy Ő nem azért hogy bekerüljön, gyakorlatilag mind1, mivel ebben nem származik neked hátrányod.
Akkor van a gond hogy ha megkszenvedsz a felvételidért, Ő meg csak egyéb módszerrel kerül be, és téged ezért nem vesznek fel, akkor van a gond.
Inkább örülj a sikerének.
Ha olyan buta lenne, nem gondolom hogy átvennék egy olyan iskolába, ahova egyébként nehéz bejutni...
Gondolom, a másik iskola nem tetszett neki, esetleg nem oda akart menni, és ezért jött át, de a jegyei biztos jók, mert különben nem jutott volna be.
És honnan tudod, hogy nem kellett valami felvételit írnia??
Én szakközépbe jártam, 11.-ben jött egy lány, akinek egész nyáron tanulnia kellett a szakmai részt, vizsgázni belőle, aztán folytathatta velünk a sulit.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy akárki nem jöhetett az osztályba.. :) könnyebb bent maradni, mint belerülni
jaaa, az tök más :)
Ha iskolát szeretnél váltani, a szülők után beszélj az osztályfőnököddel, az igazgatóval.. Majd szülőkkel vagy anélkül menj el a kiválasztott suliba, beszélj az igazgatóval és add elő magad. Mond meg neki, hogy rosszul adtad be a jelentkezésed, szimpi az iskola, szeretnél itt tanulni. Persze nem árt bizonyítani, nyomd meg a tanulást és szerezz jó jegyeket, azokkal könnyebb átmenni, mint bukdácsolva. Meg kell próbálni, ha nem jutsz be, az sem tragédia.
Jelentkeztél már oda korábban? Az osztály miatt ne görcsölj, majd megszoknak és megszeretnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!