Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Na milyen volt az első nap a...

Na milyen volt az első nap a suliban?

Figyelt kérdés
csak az iskolások válaszát várom!
2013. szept. 2. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerencsére csak jövőhéten kezdődik a suli! :)

De remélem mindenkinek jó volt, aki ma kezdte :) Sok sikert mindenkinek a tanévre! :)

2013. szept. 2. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Izgalommal teli. Új iskolában kezdtem a tanévet. Két éves szakképzésre mentem. Vártam, mert itt már végre csak azt tanulom, amit szeretnék és szeretek, viszont kicsit tartottam is tőle, hiszen sokkal több időmet veszi el az iskola. Sokkal hamarabb kell kelnem, mert bejárós vagyok, több órám van, így sokkal később érek haza, mint eddig és teljesen új közegbe kerültem. De azt gondolom az új közeggel nem lesz gond, az utazgatástól még tartok kicsit, mert sok energiámat veszi el.
2013. szept. 2. 19:44
 3/3 A kérdező kommentje:
1.köszönöm 2.ne aggódj jó lesz!
2013. szept. 2. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!