Attól, hogy kaptam sms-t, hogy elértem a ponthatárt még nem biztos hogy felvettek főiskolára, ugye?
Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 21:09
1/6 anonim válasza:
De. Ha elérted a ponthatárt, akkor felvettek.
Ez az egész pontrendszer alapja. Te nem olvastál el semmilyen tájékoztatót?! Hihetetlen, hogy ilyen tudatlanok mennek egyetemre...
2/6 anonim válasza:
Dehogynem. Mit gondolsz, csak "szórakozásból" küldenek ilyen üzenetet-
3/6 A kérdező kommentje:
és meg kell várni a hivatalos levelet, vagy lehet menni rögtön elintézni az iskolával kapcsolatos ügyeket?
2013. aug. 31. 21:16
4/6 anonim válasza:
Persze, indulj neki most este, biztos nyitva van még az egyetem... ;)
Persze, hogy meg kell várni. Majd kapod a Neptun kódot, beiratkozni kell, stb.
5/6 anonim válasza:
Tavaly is volt ugyanilyen kérdés. Egyesek annyira túl tudják parázni a dolgokat, szinte bebeszélik maguknak a rosszat "még nem biztos hogy felvettek főiskolára, ugye?". Én is megnéztem kb. 5 percenként itána az sms-t, amit küldtek, de azért ennyire nem kéne eltúlozni
6/6 anonim válasza:
ezt az iqbajnok kérdést miért teszi fel minden második nap egy fogyatékos????
szerinted a ponthatár mégis mi a vérvörös rákért van? csak úgy, mert unatkozik egy csomó ember és kitalálja őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!