Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magánórák tartása, hol a hiba?

Magánórák tartása, hol a hiba?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy az iskola elvégzése után tarthatnék 1-8 osztályosoknak délután plusz matek órákat.Lehet nem lesz értettségem de az nem a matek miatt lesz,az 1-8 as anyagot tökéletesen tudom.Egy óra kb. 1.5-2k Ft. lenne és napi 4-5 óra.Ahogy számolom ez havi olyan 200k Ft. ami elég jó fizetésnek is.Az elején nyilván nehéz lesz amíg kerülnek "kliensek".Az lenne a kérdés hogy hol a hiba ebben a tervben?Annyira simának tűnik.Ti beadnátok a gyereketeket egy afféle tetovált 20 éves fiatalemberhez tanulni?
2013. aug. 30. 22:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy nyelv óra és egy matek óra között van különbség. A 2k tényleg pofátlanság, mert valljuk be, hogy az áltsulis matek nem akkora szám - kb. minden ember el tudná magyarázni, aki átment a matek érettségin.

Mellesleg a nyelvórák ára is változó - én 800 ft-ot fizetek, közben a csaj most szerzett diplomát.

2013. aug. 31. 09:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
2k-t japán nyelvórákért fizetnék a fővárosban úgy hogy még házhoz jön. talán még a talpamat is megmasszírozná.
2013. aug. 31. 09:57
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Azoknak is elég nehéz órát tartani magánban, akik suliban tanítanak,. tehát elég sok embert ismernek, és így tanítanak. Diploma minimum kell, anélkül nem adnám be a gyerekem hozzád. Nem muszáj pont matek diploma, de olyan irányultságú, valami közgazdasági stb. Legyen referenciád is. Tetovált nálam szóba sem jöhet. Az ára ezzel a végzetséggel sok. Nyelv órát tartanak nyelvvizsgával 2500 körül, házhoz jövéssel. Én 15000-ért tartok órát egyetemi diplomával, úgy, hogy tanár szakos vagyok ( magyar-töri).
2013. aug. 31. 10:30
 14/21 A kérdező kommentje:
Diplomát fogok kapni 12. végén és nem kell egyetemet végeznem hozzá.A Román tanügy apró szépségei. :).
2013. aug. 31. 10:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
"diploma"
2013. aug. 31. 10:53
 16/21 anonim ***** válasza:
Jah, hogy Román tanügy.. Akkor nincs is miről beszélni..
2013. aug. 31. 11:06
 17/21 A kérdező kommentje:

"Jah, hogy Román tanügy.. Akkor nincs is miről beszélni.."

Azért kicsit komolyabb mind a magyar.

(Persze csak személyes vélemény.)

2013. aug. 31. 12:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Viszont, ha itthon tanítasz, igenis megkérdezi a szülő, mit végeztél. És máris kiderül, hogy hívhatják bárhogy, egyetemet nem végeztél. Ez ki fog derülni. Valamin nem adózol, nem lesz TB-d, csak ha magadnak fizetsz, és nem lesz nyugdíjat sem. És nagyon nehéz diákokat találni, sok a tanár, és egy szülő, mivel tanár és szülő is vagyok, azt választja, akit ismer. Barát, rokon, kolléga ajánlja stb. Te még ráadásul fiatal is vagy, magyar tanári diploma nélkül, nehéz lenne.
2013. aug. 31. 12:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Max. ismerősöknek korrepetálhatnál.
2013. aug. 31. 13:03
 20/21 anonim ***** válasza:

Nade Romániában akarnál órákat tartani?

Ha ott megengedik, hogy felsőfokú végzettség nélkül oktass, akkor csináld.

2013. aug. 31. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!