Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magánórák tartása, hol a hiba?

Magánórák tartása, hol a hiba?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy az iskola elvégzése után tarthatnék 1-8 osztályosoknak délután plusz matek órákat.Lehet nem lesz értettségem de az nem a matek miatt lesz,az 1-8 as anyagot tökéletesen tudom.Egy óra kb. 1.5-2k Ft. lenne és napi 4-5 óra.Ahogy számolom ez havi olyan 200k Ft. ami elég jó fizetésnek is.Az elején nyilván nehéz lesz amíg kerülnek "kliensek".Az lenne a kérdés hogy hol a hiba ebben a tervben?Annyira simának tűnik.Ti beadnátok a gyereketeket egy afféle tetovált 20 éves fiatalemberhez tanulni?
2013. aug. 30. 22:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
Ott a hiba, hogy nem lennél bejelentve (nem adóznál a pénzből). Előbb utóbb ez valakinek feltűnne.
2013. aug. 30. 22:37
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Én sokallom az árát- persze nem tudom hová valósi vagy, a fővárosban, nagyobb városokban biztos több az ára. Én egy kisvárosban lakom, ott egy tanár kér el 2000 Ft-ot egy óráért. Egy ismerősöm, aki frissen érettségizett, 800-ért tart órákat, de így egy hétre már 15 órája van- mellette pedig tanul.

A hiba ott van, hogy Dunát lehet rekeszteni sajnos a különórát tartó emberekből. De ha egyszer beindul a szekér, akkor tényleg nagyon jól lehet keresni. Egy másik ismerősöm szintén külön órákat tart, ő azt mondta, hogy szerinte az a kulcs, hogy házhoz megy, mert az emberek így időt spórolnak, és inkább hozzá mennek.

2013. aug. 30. 22:43
 3/21 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a baj a világunkkal,hogy mindent be kell jelenteni .Az állam olyan dolgokért kér pénzt amihez semmi köze.Szerintem lényegtelen hogy van-e tanári végzettségem vagy nem ha az adott anyagrészt (1-8 osztály) tökéletesen értem.A házhoz menés meg jó az ügyfeleknek de így viszont nekem lesz kevesebb időm és én vesztek vele.
2013. aug. 30. 22:53
 4/21 anonim ***** válasza:
51%
Próbáltad is már csinálni?
2013. aug. 30. 23:04
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt sok az ár, főleg ha "nincs megfelelő végzettséged" (milyen van?). Másrészt mire szerzel megfelelő mennyiségű "klienst" az elég sok idő szerintem.
2013. aug. 30. 23:05
 6/21 A kérdező kommentje:
Az iskola elvégzése után szeretném kipróbálni.Végzettség?Lesz 12 osztályom és pár autóvillamosság szerelő diplomám.
2013. aug. 30. 23:08
 7/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez kicsit pofátlanság, főleg, hogy még érettségid sincs, én végzős matematikus hallgatóként sem kérek többet 1500-nál, pedig az egyetemen is tartok órát demonstrátorként.
2013. aug. 31. 01:35
 8/21 anonim ***** válasza:
Egyébként diplomád nem lehet, ha érettségid sincs.
2013. aug. 31. 04:05
 9/21 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne diplomám? Szakiskolába járok :D.A 2k FT-t onnan vettem hogy jártam én is román órákra amik átszámolva kb ennyibe kerültek.
2013. aug. 31. 07:51
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
A szakiskola nem diplomát ad a végén.. Diplomát az egyetem ad.. Gondold át ezt mégegyszer..
2013. aug. 31. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!