Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi történik a gólyatáborban?

Mi történik a gólyatáborban?

Figyelt kérdés
Mindenkitől aki volt, azt mondta, hogy rengeteg alkoholt isznak (soha nem voltam még igazán részeg, annyira nem csípem az alkoholt), és hogy ittasan fűvel-fával szexelnek. Ha tényleg így van, átgondolom azt, hogy menjek-e. (Persze, messze van, de akkor is szeretnék tisztába lenni pár dologgal).
2009. nov. 1. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:

az egyetemin ez általában igy van

persze nem kell mindenben benne lenni. Én úgy voltam vele, hogy nem megyek el, mivel több éve párkapcsolatban élek. Szerintem ha van kapcsolatod, akkor nagyon nem fér bele egy gólyatábor.

2009. nov. 1. 09:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül szabály, hogy ha kapcsolatban élsz, nem célszerű oda menni. Én is kapcsolatban éltem, mikor oda mentem, mégis jól tudtam magam érezni (és nem léptem félre :-). Nem muszáj ott sem minden teljesen részeg ellenkező nemű gólyával/csapatvezetővel ágyba bújni, azon kívül is nagyon jól érezheted magad.

Sőt, mondok jobbat: berúgni sem muszáj. Való igaz, a csapat nagy része teljesen részeg, de ez sem kötelező. Nagyon jól érezheted magad úgy is, hogy tudsz magadról és nem húznak vissza minden hajnalban a szobádba. Nem kell annyira félelmetesnek elképzelni, mint sokan szokták: senki sem fog kötelezni arra, hogy vadállat módjára viselkedj, szabad belátásod szerint dönthetsz. Én is voltam kettőben, mégis túléltem és ember maradtam. Sőt, jövőre megyek a harmadikba. Nem olyan vészes...

2009. nov. 1. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell mindenkivel összefeküdnöd és nem is muszáj innod. Senki sem erőlteti. Ha nem iszol, kész ez van. Csak nemet kell mondanod, ha kínálnak. Azért nem fog senki kiutálni, ha alapból jófej vagy. Én szerettem, nagyon jó volt. Alkohol volt bőven, de szex a többiekkel nem. :-) Én is párkapcsolatban élek, mégis elmentem.
2009. nov. 1. 16:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Én azt hallottam, hogy csak 1x van lehetőségem visszautasítani a piát. Ha még egyszer megteszem, hazaküldenek.

(Mellesleg pénzem sincs a gólyatáborra..)

2009. nov. 1. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!