Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy telt az idei őszi szüneted?

Hogy telt az idei őszi szüneted?

Figyelt kérdés
Nekem hamar eltelt, az elején kissé unatkoztam... Amúgy elég nagy szívás, hogy november 1. vasárnapra, és nem munkanapra esett. Egyszerűen nem értem, miért nem harmadikán kell iskolába menni. Ne haragudjatok, hogy így kiakadok, de egyszerűen nem szeretem, amikor az ünnepnapok hétvégére esnek, és "nem járnak vissza" egy másik napon munkaszüneti napként.
2009. okt. 31. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
gyorsan:S
2009. okt. 31. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyon jó volt,csak kár hogy,csak 1 hét volt:D:D:D

Szinte mindennap a barátommal voltam.Nagyon sokat muriztunk:D:D

Voltunk Margit-szigeten.Nála.Nálam.Testvérénél.Csak most nem kellett volna megbetegednem:(

2009. okt. 31. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Úgy hogy nálunk meg nincs! úgyhogy vazze
2009. okt. 31. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Most irigykedjetek, nekünk 2 hét volt:))Ezek után nincs pofám oda írni, hogy kevés volt:D
2009. okt. 31. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Ma voltunk "Csokit vagy Csalunk"-ozni az osztálytársaimmal, gyűjtöttünk egy vagon csokoládét :D Jó szünet volt.
2009. okt. 31. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem nem túl jól, mert műtöttek:S de az a jó benne, hogy még a jövő héten se kell mennem suliba:D
2009. nov. 1. 10:15
 7/7 anonim válasza:

én egész szünet alatt tanultam, sajnos..:Stovább tanulás előtt vok és muszáj minden időmet a matekra frdítani. de ettől függetlenül, voltak jó napjaim.:D haverokkal voltam pihenésképpen, és shopizi is voltam nem egyszer. Jah meg voltam moziba a barátaimmal:D

jóvolt nagyon:D

2009. nov. 1. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!