Hogy telt az első főiskolai/egyetemi napod?
3 órából csak 1re értem be, mert mire megtaláltam, hogy hova kell menni már rég elkezdődött az óra:D Amúgy minden órán elmondták a követelményeket 10 percben és már neki is fogtunk az anyagnak. Minden órán új ismerősre tettem szert és óra elején rengeteget beszélgettem velük, azóta a szakomról van az nagyon jó barátnőm (lakótársam) meg a legjobb haverom:)
19/L
23:05 vagyok... ELTE, angol szak egyébként...
rendes tanítási nap:
1. küldtek köre-mailt, hogy nem lesz óra, aztán mégis volt... szval azok mentek be, akik nem nézték a mailjüket...
2. amin bent is voltam... asszem normálisan meg volt tartva az óra. Bár órája válogatja. Mindenképpen elmondják a követelményeket (milyen könyv, milyen vizsga, esetleg kaptok tanmenetet, ha meg szeminárium és esetleg kiselőadást kell majd tartani, akkor megkapjátok a témákat, és vagy ott kiválasztjátok, hogy ki miből tart, vagy majd otthon kell átgondolni), aztán van, ahol elengednek titeket, van, ahol megtartják.
(szemináriumokból gyakran nem tartják meg végig az első órát, előadásoknál azért ez nem annyira gyakori).
ja, meg ismerkedés :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!