Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nincs facebookom, nem is...

Nincs facebookom, nem is akarok, felsőoktatásban ez tényleg nagy hátrány lesz TANULÁS szempontjából?

Figyelt kérdés
attól félek,hogy nem fognak hozzám időben eljutni a dolgok
2013. aug. 29. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Én távoktatásban tanulok és nekem életmentő a facebook csoport. Minden infó azon megy. Indult egy levlista is, de az pár hét alatt elhalt.

Nappalin persze biztosan más a helyzet. De ha csak arra kell, hogy elérj infókat, akkor simán lehet úgy is regisztrálni, hogy nem szerzel ismerősöket, nem posztolgatsz ökörségeket, hanem csak bejelentkezel a releváns csoportba, csoportokba és csak azt használod.

2013. aug. 29. 21:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hátrány. Tanulás szempontjából kissebb, közösségi élet szempontjából nagyobb. De csinálsz egy kamu profilt (Miki Egér, John Rambo vagy amit akarsz) és akkor nem kell semmit megosztanod magadról, mégis kapod az infókat.
2013. aug. 29. 22:07
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Annyit mondok neked, ma vettem fel tárgyakat ELTE jogon, bár én tudtam, de csoportban nagy része, fel se tudta volna venni a tárgyakat a facebook csoportos instruktori segítség nélkül.
2013. aug. 29. 22:34
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Igen, nagyon fontos a facebook. Mi most például azt szervezzük facebookon, hogy rakják át az egyik tárgyunkat, mert egy kötelező tárgy ütközik egy kötvállal...
2013. aug. 29. 22:50
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,akkor úgy tűnik csak kéne...tehát,ha valami kamu névvel megjelölöm az adott csoportot,ugyanúgy megkapom a sulis infókat mint egy "igazi" felhasználó?Abba a bizonyos csoportba való felvételnél nem nézik hogy ki az aki tényleg oda tartozik és ki nem?
2013. aug. 30. 16:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
De, valószínűleg nézik, mert nem feltétlen szeretnék, ha az oktatók is beszivárognánaka a csoportba, de hát legfeljebb mondod, hogy te vagy az. Szerintem nincs abban semmi szégyen, ha valaki álnéven használja a facebookot.
2013. aug. 30. 17:42
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Álnéven szerintem is gyanús lesz nekik, mert nem szeretik ha az oktatók is benn vannak a csoportban. Én a helyedben a saját nevemen csinálnék kép nélkül és beállítanám hogy senki ne lássa az adataimat, ne küldhessen üzenetet és ne jelölhessenek be ismerősnek.
2013. aug. 30. 23:08
 18/18 A kérdező kommentje:

Valószínűleg úgy fogom csinálni ahogyan az utolsó hozzászóló is mondta.Egyébként,van olyan lehetőség a facebookon,hogy ne találjon rám senki?Mert azt nem akarom,hogy valaki ha be akarna jelölni és nem tud,azt gondolja hogy én direkt letiltottam őt.Vagy amúgy is előfordul ilyen,tehát hogy valaki megcsinálja azt hogy csak ő jelölhessen?Nem lesz ez így idegen dolog az ismerősömnek,tudni fogja hogy nem ellene irányul a dolog?

Nem akarnék emiatt semmilyen nézeteltérést:)

2013. aug. 31. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!