Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan kell az SZTE-s órarende...

*Lina* kérdése:

Hogyan kell az SZTE-s órarendemet "rendbe hozni"?

Figyelt kérdés
SZTE-s hallgató vagyok, de még gólya. Nem igazán értem a kurzus felvétel dolgot, illetve már vettem fel tantárgyakat, de egybe esnek az időpontok, vagy nagyon egybe csúsznak, mármint egyik 14-től 16-ig van, a másik meg 16-tól kezdődik. Az órarendemen egy oszlop belett sárgázva, az mit jelent? Kérlek segítsetek! Nagyon fontos lenne! :)

2013. aug. 29. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
A gólyáknak fel szokta venni a to a tárgyakat előre. Neked nem? Amúgy ez az egybeesés nem gond, általában előbb befejezik, így lesz időd átérni a másikra.
2013. aug. 29. 11:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Az SZTE-n a gólyáknak is maguknak kell csinálni (ami igazából jó is, mert minek vegye fel a TO helyettük? előbb utóbb meg kell tapasztalni).

14-től 16-ig tartó fél4ig fog tartani, mert le kell számolni a 2*15 perces "szünetet" amit nem szoktak megtartani. Ha egy gyakorlat 1 órás, az meg 45 perces igazából. Ennek ellenére érdemes nézni, hogy melyik óra hol lesz, mert mondjuk a hattyasról újszegedre átérni nem 5 perc.

2013. aug. 29. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Az órarendembe nekem is a csütörtök sárga színű, amit nem tudok miért lehet, de így visszalapozva az előző féléves órarendekre ott is ugyan ez a helyzet. Szerintem csak az ETR hülyesége.
2013. aug. 29. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Persze, így is lehet nézni, de szerintem jó, hogy hagynak fél évet arra, hogy megismerjék a rendszert ( iszonyú sötétség van néha a fejekben neptun vagy etr-ügyben)és utána vegyék fel maguknak a tárgyakat.
2013. aug. 29. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
Az a gond, hogy félév közben nem lehet "gyakorolni" a tárgyfelvételt, szóval nem tudják kiismerni. Annyit tudnak gyakorolni, hogy hol van a "Kurzusfelvétel" gomb, de azt az első 1 percbe meg lehet találni.
2013. aug. 29. 12:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyon, nagyon szépne köszönöm! Annyi még a gond, hogy mivel biológia szakos vagyok, ezért sok órám van Újszegeden, viszont van egy-két órám a TIK-ben is. Nem tudom mennyi idő alatt tudnék oda eljutni egyáltalán. Esetleg lehet a még változtatnom az órarendemen?
2013. aug. 29. 12:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Nézz rá a naptárra és rájössz, hogy miért sárga a csütörtök.
2013. aug. 29. 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:
52%

Ha a két óra között van fél órád, akkor szerintem oda lehet érni, ha csak 15 perced lesz, akkor az már necces. Újszegeden nekem nincs órám, szval csak így körülbelül...

Lehet még változtatni az órarenden, csak mivel már a versenyalapú jelentkezésnek is vége sanszos, hogy kevés gyakorlati hely maradt (és lehet h rossz tanároknál).

2013. aug. 29. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!