Ha nem megyek el az elvállalt diákmunkára akkor milyen következményekre kell számítanom?
Nagyon nem megy a pénztárosi munka és a vezetők se szimpatikusak, előzmények: http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Tehát az érdekelne, ha nem megyek el, akkor mi lesz? Ugye nem vonják le a fizetésemből az aznapi leendő fizetésemet vagy hasonlók? Még hétfőn írtam a pannonworknek, mert nem szeretnék esetleg még több ezrest/tízezret bukni, de azt írták, hogy ha már elvállaltam akkor menjek be. Viszont ha már csak eszem bejut a munka a sírás kerülget, szerintetek mi van akkor ha nem megyek be mégse? :/
Igen,valószínű,hogy 100 eurót ki kell fizetned DIÁKKÉNT!!! Mert lemondod és az adott napra nem mész be.
Egyébként sem egyeznek meg teljesen a külföldi meg a magyarországi dolgok ilyen téren sem.
Meg mire fel követelne tőled 30 ezer ft-t csak úgy mert egy nap nem mész be,mint diák?
Nem beszélve arról,hogy ezt írásba kell adni. Ha a te szerződésedben semmi ilyen nincs akkor nem lesz semmi károd belőle maximum nem alkalmaz az a srác/csaj többet az adott helyen. Ennyi..
Teljesen más a rendes munkaszerződés meg a diák.
Ha neked közbejön egy vizsgád akkor halaszd el mert meló van? Ugyan már.
Most voltam 2 napja egy fostalicska helyen éjjelesbe 12 órába. Rendszertelen mocsok volt az egész. Nem fogok olyan helyen melózni,ami egyáltalán nem jön be. Jeleztem.. Mondta,hogy hát azért be kéne mert nincs helyettem senki. Én meg nem fogok bemenni,mert jeleztem tegnap,hogy egyáltalán nem jött be és okádék a hely.
Maximum nem alkalmaz ő többet vagy nem fizeti ki a keddi napomat. Nagy cucc.
Olyan helyen sose dolgozz,ahol nem érzed jól magad(persze,ha a szükség nem kötelez rá)ember vagy és nem droid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!