Biológiai pótvizsga milyen?
Figyelt kérdés
milyen egy biosz pótvizsga a 10. évfolyamon?2013. aug. 27. 19:43
11/14 A kérdező kommentje:
Ráadásul 4 oldalas kis dolgozat volt a legtöbb helyen be kellett írni hogy mi micsoda. Ezek után meg kérdezgetett össze-vissza tőlem, de semmi tétel, mintha csak feleltem volna. Sejtről beszéltem a bőrről egy kicsit és kész.. mondta elég ennyi nem akarnak itt ülni sokáig :)
2013. aug. 31. 21:34
12/14 anonim válasza:
lényeg az hogy átmentél. Igen az embernek mindig van rosszakarója. Nemcsak suliba de munkahelyen is. az élet valami formába majd megfizeti ám nekik ja hogy a tanár miat buktál ezt nem emliteted a kérdésedbe hogy szemétkedet igy már más a tészta. Nálunk is ahol dolgozok van a szállodába egy gondnoknő tavaly mindig szemétkedet velem ha tönkrement a porszivó aról nem is beszélve. de van azért rendes gondnoknő is aki adot másik gépet nekem ne ez a szivatós gondnoknő oda nemtud bemenni ahol most van a porszivom nincs ahhoz a részleghez kulcsa 1 éve használom ezt a porszivót semmi baja ez a gondnoknő most leszállt rólam mert ráébredhetet ara van aki azért kiáll ám a másik mellet és a gépek kórával is tisztába van D D
14/14 A kérdező kommentje:
Hármast
2014. júl. 1. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!