Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Diákok! Ti egyetértetek azzal...

Diákok! Ti egyetértetek azzal hogy mindenkinek délután 4-ig kell maradnia?

Figyelt kérdés

Én ma hallottam az az egyik tanáromtól mikor bementem a suliba és abban a percben azt hittem öngyilkos leszek..és komolyan bőgtem pedig én sose bőgök mondják is hogy milyen erős vagyok sose látnak sírni..nem csak azért mert nem igazán szeretem az oszt.társaimat hanem mert most leszek 8.osztályos és sokat kell tanulnom felevételire de ez napköziben lehetetlen..idáig is csak otthon tudtam tanulni mert csak csendben tudok.Ráadásul mit csináljak délután? Mostanában a barátnőim is csak kiközösítenek..:(

Ugye középsuliban ez nem lesz?

2013. aug. 27. 19:17
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Le van sz*arva mindenki!A tanárok,az okoskodó felnőttek meg mindenki más! Engem már semmi nem érdekel utálok mindenkit, a világot, de legfőképpen magamat amiért ilyen vagyok hogy senki nem szeret!:'(
2013. aug. 27. 20:54
 22/24 anonim ***** válasza:
44%

Ne hisztizz már!

Most aktuálisan nehéznek érzed az egész helyzeted. Előbb-utóbb hozzá kell szoknod ahhoz, hogy sokáig bent vagy. Középsuliba minimum a 3 óra, egyetemen nekem most speciel 8ig vannak óráim.

Megértem a problémád, alsóban én nem tudtam napköziben tanulni. Viszont elsőben nem ártott senkinek sem egy kis szabályozás. Egyetlen dolgod a tanulás, akár késő estig. Ne legyél antiszoc se, középsuliba hogy fogsz beilleszkedni? 19L

2013. aug. 27. 21:21
 23/24 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a vigasztalást de én akkor is ilyen vagyok és nem tudok ezen változtatni:(engem soha nem fognak szeretni:(
2013. aug. 27. 21:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Jajj ne már,egy évet csak kibírsz :)
2013. aug. 28. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!