Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Diákok! Ti egyetértetek azzal...

Diákok! Ti egyetértetek azzal hogy mindenkinek délután 4-ig kell maradnia?

Figyelt kérdés

Én ma hallottam az az egyik tanáromtól mikor bementem a suliba és abban a percben azt hittem öngyilkos leszek..és komolyan bőgtem pedig én sose bőgök mondják is hogy milyen erős vagyok sose látnak sírni..nem csak azért mert nem igazán szeretem az oszt.társaimat hanem mert most leszek 8.osztályos és sokat kell tanulnom felevételire de ez napköziben lehetetlen..idáig is csak otthon tudtam tanulni mert csak csendben tudok.Ráadásul mit csináljak délután? Mostanában a barátnőim is csak kiközösítenek..:(

Ugye középsuliban ez nem lesz?

2013. aug. 27. 19:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenki otthon tanul a legjobban.Ezek a körülmények se a diákoknak se a tanároknak nem lesznek kedvezők.
2013. aug. 27. 20:10
 12/24 anonim ***** válasza:
61%
Drágám, nem köréd fogják építeni az egész iskolarendszert, mert te ilyen vagy. Különben is előttem leírták, hogy ki lehet iratkozni szülői papírral. Hagyd abba a hisztit. Tanulni kell ígyis-úgyis. A lelki problémáidnak ehhez pedig abszolúte semmi köze.
2013. aug. 27. 20:10
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos már fiatalon megkell tanulnotok, hogy az élet nem hozzátok igazodik, hanem nektek kell ugrálni.

Hiába hisztiztek itt, nem értek el semmit vele. Én is így voltam csak középsuliba, utáltam az osztályomat, alig vártam már, hogy hazaérjek.

Egyetlen dolgot tehetsz: jól tanulsz, anyudnak szólsz, ő pedig beszél az igazgatóval.

2013. aug. 27. 20:12
 14/24 A kérdező kommentje:

Nem lehet minden nap kiiratkozni ezt a tanárom mondta-_-"

Ne próbálj itt okoskodni nekem.Én nem vagyok társasághoz szokva inkább otthon ülő vagyok.Sajnálom hogy nem vagyok egy lógós, füves,cigizős, ivós gyerek.Az én délutánjaim tanulással telnek a csendes szobámban és nem értem miért kellett ezen változtatni!

Amúgy úgy bírom hogy jönnek itt okoskodni a mindent tudó felnőttek hogy a diákoknak így a legjobb-_-" üzenem minden itt jelen lévő okoskodónak hogy képzeljék magukat egy diák helyébe aki inkább tanul cigizés meg stb.helyett és hogy milyen nehéz beilleszkedni így.

2013. aug. 27. 20:17
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm 13-as hát igen nehéz így élni hogy utálom az osztályom de szerintem van még a világon olyan mint én.Soha életemben nem voltam beilleszkedő típus(még az oviban sem!)
2013. aug. 27. 20:19
 16/24 anonim ***** válasza:
61%
17 éves vagyok, heti 3x van 9 órám, hagyjál már békén. Tanárod meg hülye, mert ki lehet kérni magad minden nap. Felnőttkorodban sem te fogod összerakni a munkabeosztásodat...
2013. aug. 27. 20:20
 17/24 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom nekem azt mondta néha ha nagyon fontos akkor a szülő elkérhet az igazgatótól(!).
2013. aug. 27. 20:25
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha ennyire fontos neked az, hogy kikérjenek, akkor panaszt tehetsz, ha nem engednek el igazolással.
2013. aug. 27. 20:29
 19/24 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :)
2013. aug. 27. 20:32
 20/24 A kérdező kommentje:
Amúgy ezt a jó szorgalmú, magatartású diákok szívják meg..Mert a sok rikácsoló diákot és tanárt kell hallgatni és nem tudnak a tanulásra koncentrálni szóval ezzel csak rontanak mindenen..
2013. aug. 27. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!