Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy zajlik egy elsősegély...

Hogy zajlik egy elsősegély vizsga?

Figyelt kérdés
Azt tudom h van 2 kötelező feladat a stabil oldalfekvés, és az lélegeztetés. de a vizsgalapra rá van írva h A tétel, B tétel. Mik ezek a tételek?
2013. aug. 27. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Közúti? 2 tételt kell húznod, ha jól emlékszem. Ez 2 baleseti szituáció leírása, neked el kell mondanod, hogyan segítenél. Igazából szerintem nem nehéz maga a vizsga sem, és a vizsgabiztosok is rendesek szoktak lenni.
2013. aug. 27. 13:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen , közúti elsősegély vizsgára gondoltam, bocsánat, hogy ezt nem tettem hozzá. Köszi a választ. És hány db ilyen tétel van?
2013. aug. 27. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Azt pontosan nem tudom, de amiket tanfolyamon gyakoroltatok, azok lesznek, illetve a neten is vannak ilyenek, ha jól emlékszem. Ne izgulj, nem nehéz :)
2013. aug. 27. 13:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer a segítséget!
2013. aug. 27. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
többnyire a fuldoklás és a vérzések valamely fajtája benne lesz. kisgyerek/felnőtt torkán akad valami (ugyebár nem ugyanúgy kell eljárni). artériás/vénás vérzés, ugye itt sem. a műfogásokat is kérdezhetik (heimlich, rautek). de ezeket mind gyakoroljátok majd a tanfolyamon.
2013. aug. 30. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!