Hogyan oldjatok meg az egyetem koltsegeinek kifizeteset?
Szuleim nem tudnak anyagilag tamogatni.Dolgozom az egyetem mellett,de az a penz elmegy alberletre es egyebb szukseges dolgokra.Az egyetem egy evre majdnem 500e ft. Van valaki hasonlo helyzetben,ha igen,hogyan oldja meg?
Nem magyar allampolgar vagyok,ezert ugy hallottam nem igenyelhetek osztondijat.Ez igaz?Milyen segitseg van kulfoldi allampolgaroknaka,akik Magyarorszagon tanulnak?
a valaszokat elore is koszonom:)
nehéz kör lesz.
már most sok diplomás ember van munkanélkül és a diákhitelt amit feléltek nemtudják törleszteni. jelentkezz be valami magyar cimre csinűáltass lakcimkártyát és irány a diákhitel!
ehhez bankszámla is kell. máshogy nekem se ment.
Próbálj bejutni kollégiumba, azzal sok pénzt meg lehetne spórolni...
A suliban érdeklődj, hátha tudnak valamilyen alapítványról, ahol segítik a határontúli magyar fiatalok továbbtanulását Mo-on...
A Soros-Alapítványnál például meg lehetne próbálni, lehet, még az USA-ban is tanulhatnál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!