Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan oldjatok meg az egyetem...

Hogyan oldjatok meg az egyetem koltsegeinek kifizeteset?

Figyelt kérdés

Szuleim nem tudnak anyagilag tamogatni.Dolgozom az egyetem mellett,de az a penz elmegy alberletre es egyebb szukseges dolgokra.Az egyetem egy evre majdnem 500e ft. Van valaki hasonlo helyzetben,ha igen,hogyan oldja meg?

Nem magyar allampolgar vagyok,ezert ugy hallottam nem igenyelhetek osztondijat.Ez igaz?Milyen segitseg van kulfoldi allampolgaroknaka,akik Magyarorszagon tanulnak?

a valaszokat elore is koszonom:)

2009. okt. 30. 20:10
 1/3 anonim válasza:

nehéz kör lesz.

már most sok diplomás ember van munkanélkül és a diákhitelt amit feléltek nemtudják törleszteni. jelentkezz be valami magyar cimre csinűáltass lakcimkártyát és irány a diákhitel!

ehhez bankszámla is kell. máshogy nekem se ment.

2009. okt. 30. 20:28
 2/3 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Alig marads pénzem, hogy kifizessem a tandíjat, nekem 400 000ft egy évre és havi 60 000ft-ot keresek, szóval átérzem a problémádat. Volt, mikor diákhitelből oldottam meg. Más nem nagyon jut eszembe, maximum az, hogy még több munkát vállalsz.
2009. okt. 30. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Próbálj bejutni kollégiumba, azzal sok pénzt meg lehetne spórolni...

A suliban érdeklődj, hátha tudnak valamilyen alapítványról, ahol segítik a határontúli magyar fiatalok továbbtanulását Mo-on...

A Soros-Alapítványnál például meg lehetne próbálni, lehet, még az USA-ban is tanulhatnál!!!

2009. okt. 31. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!