Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kik kaptam Orbán Viktortól...

Kik kaptam Orbán Viktortól könyvet?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm kapott ma postán egy Szt. Istvános könyvet, merített papiros könyvjelzővel, O.V. aláírásával. Az van ráírva, hogy a jó tanulmányi eredményéért.

Idén megy egyetemre, és az érettségije is jól sikerült. Lehet, hogy ezért? Mit tudtok?

2013. aug. 22. 22:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
én is kaptam és az egyik osztálytársam is. szerintem mindenki kap aki megy egyetemre de nem tom.
2013. aug. 22. 22:15
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Könyv jó lesz majd tüzelőnek!
2013. aug. 22. 22:21
 3/11 anonim ***** válasza:
énis megyek egyetemre, nagyon jó lett az átlagom, és nem kaptam. itt egy lány jelezte, hogy 3,5-ös érettségi átlagra is megkapta. szóval nemtudom. csalódott vagyok, mert szeretem az ingyenkönyveket :D
2013. aug. 22. 22:22
 4/11 anonim ***** válasza:
egyébként kedves második: maga a könyv nagyon jó, mit hadoválsz tüzelésől?
2013. aug. 22. 22:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is kaptam, és elvileg mindenki más is, szóval nem kell elkeseredni annak aki nem kapott, mert lehet hogy csak késik a posta :D Amúgy tényleg nagyon jó könyv, különösen annak, aki töriszakra megy (ÉN) meg úgy amúgy is, nagyon érdekes, de azért arra kíváncsi lennék, hogy ez kinek a pénzéből lett kifizetve, mert nem 1-2 forint ez se..
2013. aug. 22. 22:31
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

"de azért arra kíváncsi lennék, hogy ez kinek a pénzéből lett kifizetve"

Szüleid adójából, mégis honnan? Valaki biztos nagyon jól járt. Melyik könyvet tudják a mai Magyarországon eladni százezres példányszámban?

2013. aug. 22. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Aki az utolsó kutyaólba megy evidens, hogy nem kap az ilyen ELTE,Marx,BME ilyesmik kaptak én is ugye, meg gondolom még azért jó pár más egyetem is, tüzelőnek tényleg jó tárgyi tévedések is vannak benne, néhol propagandisztikus félmondatok stb..akinek ez kell annak jó lesz.
2013. aug. 23. 00:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Most kérdeztem a barátnőmet, hogy ő kapott-e, és igen, ő is kapott, pedig csak sima OKJ képzésre megy, és nem is lett 5ös az érettségiében, szóval nem értem a logikát.

5ös voltam.

2013. aug. 23. 10:08
 9/11 anonim ***** válasza:
kutyaól? lol. én is ELTE-s diák leszek. mégsem kaptam. j
2013. aug. 23. 11:42
 10/11 anonim ***** válasza:
0.33-as. Vegyél vissza az arcodból ha kérhetem
2013. aug. 23. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!