Ha megveszem a fazekas György Szerényi Gábor könyvet az elég lesz az emelt biológia érettségire?
Figyelt kérdés
Csak azt nem értem h oda van írva hogy 2. kötet, akkor van 1. kötet?
Nem értem, valaki elmondaná? :)
2013. júl. 26. 19:58
1/5 anonim válasza:
Nem elég megvenni a könyvet, attól nem leszel okosabb.
Meg is kell tanulni.
2/5 anonim válasza:
Nyilván két kötet van, ha úgy van odaírva
3/5 anonim válasza:
A biosz elég terjedelmes, nem csoda, ha nem csak
egy kötet van hozzá
4/5 anonim válasza:
valószínű hogy két kötete van,hiszen egyértelműnek tűnik:D
most érettségiztem (emelt biosz) mindkettő szerző könyvét használtam
5/5 anonim válasza:
Igen, 2 kötetből áll ráadásul nem az a kis terjedelmű valami egyik sem. Az első kötet elején egy zöld kör van tele motívumokkal, a második köteten ugyanúgy motívumok csak piros alapon. Én 2012 őszén vettem meg őket és sokat segítettek, például ebből értettem meg igazán az operon-elméletet. Ahhoz pedig sok sikert kívánok hogy ezt a két kötetet bevágd mert nem fogsz vele egy hamar végezni + nem elég a magolás és a lexikális tudás gyakorolni is kell a feladatokat. Ajánlom a 'Biológia Feladatbank' c. könyvet Dr. Fazekas Györgytől és az érettségiket is csináld meg. Kezd a középszintűekkel mert az ad majd egy kis löketet és önbizalmat ahogy haladsz az emeltek felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!