Ha érdekel az orvostudomány, azon belül a rákkutatás, hogyan tudnék valahogy bekapcsolódni ebbe a szakterületbe?
Jelenleg mérnöksuliba járok. Nagyon szeretem és ide is akartam menni. Jelenleg nem állok a helyzetem magaslatán, hiányosságaim vannak és csúszom 1 évet a diplomával is. Szeretném jobban elsajátítani ezt a szakterületet (mérnökinfó), de közben az orvostudomány is érdekel.
Milyen lehetőségeim vannak vagy hogyan tudnám elkezdeni hogy az orvosi témakörökhöz is értsek, esetlegesen be tudjak kapcsolódni később feladatokhoz?
Szívesen foglalkoznék olyan feladatokkal, amiket informatikailag kell megoldani, de valamilyen orvosi célt szolgál.
Tudnátok ajánlani valamit, hogy merre haladjak tovább?
Egész egyszerű tovább mész MSc-re.
Info-bionika
orvosi biotechnológia
biomérnök
egészségügyi mérnök
Kiválasztod ami a legszimpibb legközelebb áll ahhoz amit szeretnél csinálni, és tanulsz még 2 évet Bsc után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!