Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Koleszos leszek, ezért nem...

Koleszos leszek, ezért nem akarok iskolatáskát venni, csak egy nagy mappát. Nagyon gáz lenne? 15/L

Figyelt kérdés

2013. aug. 20. 12:43
 1/5 anonim válasza:

Egy épületbe van a kollégium meg az iskola?

Nekünk egybe van, nálunk a legtöbben csak kézbe hordják át az épület másik felébe a legtöbben a cuccaikat. Szerintem teljesen normális :)

2013. aug. 20. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem is tök okés a mappa, de azért biztonság kedvéért szerintem kéne egy táska is. mondjuk valami régi iskolatáskás nincs? csak mert lehet lesznek olyan napok, amikor nagyon sok mindent kell majd cipelned.
2013. aug. 20. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben akkor is vennék. Volt nálunk 1-1 nap, amikor jó pár könyvet kellett vinni (pedig általában én mindig kispóroltam a könyveket - amire tényleg nem volt szükségem azt nem is vittem), de egy nagy mappába az a mennyiség nem fér el (plusz a füzetek). Meg mondjuk én mindig vittem vmi kaját és üdítőt (vagy vettem és csak később ettem/ittam meg), kézben elég kényelmetlen lett volna.
2013. aug. 20. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Először én is gondolkodtam ilyenen, hogy majd kézben viszem a cuccaim, meg ilyesmi, főleg hogy a gimi 30 m-re van a kolitól, de garantálom neked, néha annyi cucc kell, hogy a vállam leszakad a táskától...pedig csak egy zebrán kell átmenni, hogy a gimibe juss. Nálunk nem nagyon szoktak mappával rohangálni.

17/L

2013. aug. 20. 14:22
 5/5 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok megint. Nálunk a legtöbben nem iskolatáskába, hanem sima hétköznapi táskákba hordják a cuccaikat. Ha abba nemis minden, de a nagyja belefér majd a cuccaidnak, a többit meg kézbe viheted. Tényleg nagyon sok cucc kell néha, szóval jól jön a táska is. És ha olyan táskát veszel, amivel hétköznap utcán is szaladgálhatsz, az még így hasznos is, és úgymond spórolsz ennyit.
2013. aug. 20. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!