Egyetemre mennek 22 évnél idősebb emberek is? (nappalira)
Figyelt kérdés
Sajnos csak jövőre tudom elkezdeni az egyetemet és nem tudom mennyire lesz rossz, hogy mások 18-19 évesek én meg 22 leszek. 21/L2013. aug. 16. 15:28
1/7 anonim válasza:
Már annyi ilyen kérdés volt és mindre ugyan az a válasz: ez abszolút nem gáz, ez nem középiskola, hogy ha már pár évvel idősebb vagy, akkor biztos buktál. Valóban lesznek 18-19 évesek, de lesznek nálad jóval idősebbek is (több ilyen ember lesz, mint gondolnád). Másrészről nincs a homlokodra írva, és az se, hogy elsőéves vagy.
2/7 anonim válasza:
Én 21 évesen kezdtem, barátom 22 és bőven vannak még az évfolyamunkon 1-2 évvel idősebbek is, nyugi :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 16. 15:51
4/7 anonim válasza:
Én is 22 vagyok, és idén fogom kezdeni. De ismerek 23-28 éveseket is, akik szintén most kezdik. Két éve mentem már egyetemre, csak otthagytam, de ott is fele-fele arányban voltak a 18-huszonévesek. Nem mindenki tudja 18 éves korára eldönteni, mivel foglalkozna egy életen át...
5/7 anonim válasza:
Nálunk 23 éves is van, de nem tűnt volna fel, hogy idősebb 2-3 évvel. Későn jött rá, hogy nem a BME az ő világa
6/7 anonim válasza:
Nem gáz, ne aggódj. Valóban sokan lesznek, akik idősebbek lesznek, pl szakot váltottak, iskolát, stb... sok oka lehet ennek.
7/7 anonim válasza:
Ismerek olyan embert, aki 50 valahány éves korában iratkozott be. Nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!