Nagyon röhejes lenne visszamenni az egyetemre 23 évesen?
De már felvettek?
Vagy jövőre mennél?
Egyáltalán mit tanulnál?
Esetleg levelezőire is mehetnél.
Nem muszáj nappalira járni.
Szóval a levelező képzés mellett dolgozhatnál is.
Én 34 évesen szeretnék visszamenni a főiskolára. Be is adtam a jelentkezésem. Igaz levelezőre, mert van egy gyerekem és egyedül nevelem.
Sok sikert!
Dehogy szánalmas... sajnos manapság egyre többen vannak, akik később kezdik, pár év halasztással. Az én ismerősi körömben is érettségi után sok mindenki elmegy dolgozni, vagy gyors kitanul egy szakmát, amiben dolgozhat majd a továbbtanulás alatt. Vagy olyanok is vannak, akik elmennek nyelvet tanulni, és ezért halasztanak... 1000 meg 1 oka lehet. Magyarországon igen szét van cseszve a felsőoktatás, így sok diák rákényszerül arra, hogy amíg nem lesz elég pénze arra, hogy tanuljon, addig nem is megy el, vár vele pár évet. Ha belegondolok, és is majd 21-22 évesen szeretnék elmenni egyetemre, külföldre. 1-2 éves szakmát szeretnék kitanulni, + a nyelvtudásomat fejleszteni, nyelvvizsgát/nyelvvizsgákat megcsinálni. Ez pedig időbe telik.
Ismerek olyan embereket is, akik 18-19 évesen kezdték el az egyetemet, és 26 éves korukig oda fognak járni. És akkor ők még nem is halasztottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!