Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon röhejes lenne visszamen...

Nagyon röhejes lenne visszamenni az egyetemre 23 évesen?

Figyelt kérdés
Mások ilyenkor fejezik be a képzést és kezdik el az életüket én viszont most mennék (nappali tagozat). Három évig nehéz fizikai munkából kerestem a kenyerem és kimaradtam a nappali képzésből most viszont komolyan elgondolkodtam, hogy el kéne menni nappalira. Szerintetek nagyon szánalmas dolog lenne?
2013. aug. 15. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Nem az számít, hogy hány éves vagy, ha felvettek :)
2013. aug. 15. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bem.. hidd el nem te leszel egyedüli "túlkoros"...
2013. aug. 15. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

De már felvettek?

Vagy jövőre mennél?

Egyáltalán mit tanulnál?

2013. aug. 15. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Esetleg levelezőire is mehetnél.

Nem muszáj nappalira járni.

Szóval a levelező képzés mellett dolgozhatnál is.

2013. aug. 15. 20:34
 5/8 anonim válasza:

Én 34 évesen szeretnék visszamenni a főiskolára. Be is adtam a jelentkezésem. Igaz levelezőre, mert van egy gyerekem és egyedül nevelem.

Sok sikert!

2013. aug. 15. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 28 évesen mentem nappali képzésre, nem tartom magam szánalmasnak, más sem tart annak. Hidd el, nálunk még sokkal idősebbek is előfordulnak nappalin.
2013. aug. 15. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Dehogy szánalmas... sajnos manapság egyre többen vannak, akik később kezdik, pár év halasztással. Az én ismerősi körömben is érettségi után sok mindenki elmegy dolgozni, vagy gyors kitanul egy szakmát, amiben dolgozhat majd a továbbtanulás alatt. Vagy olyanok is vannak, akik elmennek nyelvet tanulni, és ezért halasztanak... 1000 meg 1 oka lehet. Magyarországon igen szét van cseszve a felsőoktatás, így sok diák rákényszerül arra, hogy amíg nem lesz elég pénze arra, hogy tanuljon, addig nem is megy el, vár vele pár évet. Ha belegondolok, és is majd 21-22 évesen szeretnék elmenni egyetemre, külföldre. 1-2 éves szakmát szeretnék kitanulni, + a nyelvtudásomat fejleszteni, nyelvvizsgát/nyelvvizsgákat megcsinálni. Ez pedig időbe telik.

Ismerek olyan embereket is, akik 18-19 évesen kezdték el az egyetemet, és 26 éves korukig oda fognak járni. És akkor ők még nem is halasztottak.

2013. aug. 16. 10:31
 8/8 anonim ***** válasza:
7es vagyok: ja és még hozzá tenném, hogy ott vannak a bukások is, akik lebuknak éveket, hiába mennek el 18 évesen egyetemre. Az 1x biztos, hogy nem te leszel ott a legfiatalabb... ha elmész egy húzós szakra, ott bizony lesznek nálad idősebbek is, akik lebukhattak.
2013. aug. 16. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!