Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az angol tanárom csinálhat...

Az angol tanárom csinálhat olyat hogy 1-est ad, Órai munka címen az óra 10. percében, amikor azon témazárót írunk?

Figyelt kérdés
nem volt nálam könyv,és csak hallgattam meg figyeltem mit beszélnek,erre azt mondja h most akkor órai munka egyes,kérdem miért és mondja h mert nem dolgozom,de hát ha nincs könyvem... csak figyelni tudtam... más mellé meg nem ülhettem mert mondta külön pad... eddig csak ötösöm van és nem akarom elrontani,meg ő kitalálta h a sok házit amíg le nem ellenőriztük addig nem kezdjük és ha 5perc marad akkor azalatt kell megírni... és direkt húzta az időt és 45 helyett maradt 20-25p,ilyet csinálhat?
2009. okt. 28. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Csinálhat ilyet igen.Nem volt nálad a könyved,pedig tudtad,hogy órád lesz.Mivel nem készültél,mondhatja,hogy ez miatt az órai munkád nem volt megfelelő..Bizonyítani te sem tudod,hogy pedig figyeltél,és hallgattad,hogy mi a téma az órán,mert ő érvelhet avval is,hogy csak látszólag figyeltél,és inkább máshol járt az eszed!

Mivel ő a tanár ,ő szabja meg az időt is,hogy mire mennyit szánhatok rá..2 dolgot tudsz tenni.

1.Panaszt teszel az igazgatónál(de akkor 100%,hogy rád mászik a tanár,és még rosszabb lesz)

2.Egyszerűen jobb leszel,és csak azért is meg tudod csinálni amit követel(ez jobb megoldás,mert nem adsz rá okot,hogy egyest adjon)..

2009. okt. 28. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindig a tanárnak van igaza...

Akárhogy is történt,akármit is csináltál/nem csináltál,akárhova mész a panaszoddal,mindig neki lesz igaza...

Törődj bele,mert úgy jársz,mint én,az érettségi előtt idegösszeomlás,mert kiálltam az igazamért a DÖK elnökeként,kitűnő tanulóként.És a meghurcolás oka:én szemét,nem köszönök az egyik tanárnak az utcán,mert nem tanít...

Most mondjam,hogy igenis hangosan,érthetően köszöntem?

Mindegy,régen volt...De te ne ess ebbe a hibába!!

2009. okt. 28. 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

Azt csinál, amit jónak lát. Ő dönt, ő a tanár. Te bíztad rá magadat.

Yodát se kérdezgettük, mit miért tesz?! Máskor vigyél könyvet, aztán ennyi.

Emlékezni fog ő is, hoyg nem feleletre adta.

Ha 20 perc alatt írat, szive joga.

Ha 3 perc alatt, az is. Ő dönt a módszereiben.

Lényeg, hogy év végére elérjen valami eredményt(az van megadva, hogy hová kell eljuttatnia)

A módszerekben maga választ, ő a szakember.

2009. okt. 28. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de ha csak a lábadat lóbáltad és "figyeltél", akkor mégis miért is ne adhatna az órai munkádra 1-est? Hisz valóban nem csináltál semmit.
2009. okt. 28. 19:04
 5/5 A kérdező kommentje:
az egész osztály utálja,megbeszéltük h lecseréltetjük,erre amikor megcsináltam a papírt h írják alá,senki nem írta,mindegyik akkora egy nem is tudom mi,nem ad hangot annak amit gondol...
2009. okt. 29. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!