Az angol tanárom csinálhat olyat hogy 1-est ad, Órai munka címen az óra 10. percében, amikor azon témazárót írunk?
Csinálhat ilyet igen.Nem volt nálad a könyved,pedig tudtad,hogy órád lesz.Mivel nem készültél,mondhatja,hogy ez miatt az órai munkád nem volt megfelelő..Bizonyítani te sem tudod,hogy pedig figyeltél,és hallgattad,hogy mi a téma az órán,mert ő érvelhet avval is,hogy csak látszólag figyeltél,és inkább máshol járt az eszed!
Mivel ő a tanár ,ő szabja meg az időt is,hogy mire mennyit szánhatok rá..2 dolgot tudsz tenni.
1.Panaszt teszel az igazgatónál(de akkor 100%,hogy rád mászik a tanár,és még rosszabb lesz)
2.Egyszerűen jobb leszel,és csak azért is meg tudod csinálni amit követel(ez jobb megoldás,mert nem adsz rá okot,hogy egyest adjon)..
Mindig a tanárnak van igaza...
Akárhogy is történt,akármit is csináltál/nem csináltál,akárhova mész a panaszoddal,mindig neki lesz igaza...
Törődj bele,mert úgy jársz,mint én,az érettségi előtt idegösszeomlás,mert kiálltam az igazamért a DÖK elnökeként,kitűnő tanulóként.És a meghurcolás oka:én szemét,nem köszönök az egyik tanárnak az utcán,mert nem tanít...
Most mondjam,hogy igenis hangosan,érthetően köszöntem?
Mindegy,régen volt...De te ne ess ebbe a hibába!!
Azt csinál, amit jónak lát. Ő dönt, ő a tanár. Te bíztad rá magadat.
Yodát se kérdezgettük, mit miért tesz?! Máskor vigyél könyvet, aztán ennyi.
Emlékezni fog ő is, hoyg nem feleletre adta.
Ha 20 perc alatt írat, szive joga.
Ha 3 perc alatt, az is. Ő dönt a módszereiben.
Lényeg, hogy év végére elérjen valami eredményt(az van megadva, hogy hová kell eljuttatnia)
A módszerekben maga választ, ő a szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!