Milyen ez a Útravaló ösztöndíj program?
az érettségisnél :)
és a mentorokkal mit kell csinálni?
Ha elnyered:
-lesznek önismereti tesztek,amiket neked kell majd időről időre kitölteni
(1-től 5ig lehet osztályozni a kérdéseket,attól függően mennyire igaz
pl mennyire tartod magad szorgalmasnak? 3
-aztán a mentoroddal időnként össze kell ülni
-a mentorod feladata az,hogy segítsen téged a tanulásban,és a ha szociális helyzeted nem megfelelő ahhoz,hogy tanulhassa,akkor arra találjatok megoldást
itt ilyenre gondolok,hogy ha nem tudsz hol tanulni,akkor tanulhass a könyvtársba vagy ha valamelyik tárggyal van különösen baj,akkor megbeszéljétek azzal a tanárral is,akinél nem tudsz jól teljesíteni
esetleg,ha épp azon a szakon van a tanárod is,akkor lehet hogy ő is segít
-ha sikeres lesz a pályázatod,akkor egy kis pénzt is kapsz,de ne számíts sokra
most így hirtelen ennyi jutott eszembe róla :)
szóval akkor most 11.es vagy
majd megkérdezik egy lapon azt is,hogy szeretnél-e következő tanévben is részt venni,de majd a következőnél is ugyanúgy végigkell vezetni mindent a mentorodnak,ja és az átlagot se felejtsd el tartani
amikor én voltam benne akkor még készpénzben adták ide az első félévit,aztán nyár elején kb. a második félévi is megérkezett
de az utolsó évben megváltoztatták és csak bankszámlára lehetett utalni, akkor is ugyanúgy kaptam meg szerintem,de már pontosan nem emlékszem,annyi biztos,hogy nem havonta utalják a bankszámlára sem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!