Iratkoztatok már be (elsősorban estis) OKJ-s képzésre csak diákigazolvány miatt?
Levelező tagozaton vagyok egyetemista, így utazási kedvezmények csak a lakóhely és az iskola között járnak.
Távkapcsolatban vagyok a barátommal, az oda-vissza út 8000 Ft körül van, így rengeteget segítene, ha mehetnék mindig diákkedvezménnyel, hogy gyakrabban tudjunk találkozni..
Vannak olyan lazább okj-s helyek, ahol nem kérik vissza a diákot, ha nem annyira jár be az ember?
Hozzáteszem, lehet, hogy végig tudom csinálni, csak a rosszabb lehetőségből indulok ki, mert egyetem, és munka mellett közel sem biztos, hogy még erre is lesz időm, energiám...
Én elvégeztem. Nálunk papíron háromszor annyi ember tanult ott, mint ahányan bejártunk és ténylegesen végeztünk.
Keress valami nagyon népszerűtlen kis sulit, nekik általában nagyon kell a diákok után járó fejkvóta és ezért minden felett szemet hunynak, ha félig meddig bejársz akkor átrugdosnak, ha nem jársz be szerintem azért sem szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!